Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cruz20

Niech mi to ktoś wytłumaczy !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Cruz20

Smutni mi... W kazdej gazecie , w internecie i kazdym filmie widze szczesliwe pary, tylko ja nie potrafie sobie znalesc partnera!!! Byłam w kilku związkach ale kazdy z nich kończył sie bardzo szybko. A ja przeciez tak sie starałam, zawsze wspierałam , pomagałam , nie narzekałam,ale co za t dostałam - jestem sama. Nie jestem jakąs brzydulą i zawsze uwazana byłam za inteligentna, ale w sprawach damsko -mędkich jestem po prostu beznadziejna :( Prosze pomóżcie mi , albo tylko pocieszcie zbolałą duszyczke , która wciąz poszukuje tego jednago jedynego.......

Gość napisz do bravo girl

Gość piosenka dla.........
prurzne starania ja i tak mam cie przy sobie niepotrzebnie wiatr przegania smutne mysli w mjej głowie pod tym samym przecież sloncem bedzie pachnieć nam powietrze ja z księżycem porozmawiam on dobranoc ci wyszepcze nic mi wcale nie zabrałaś wszędzie zawsze jest za blisko znaczysz sobą mój widnokrąg a wiec znaczysz dla mnie wszystko i niewarzne co prze de mną lecz co w srodku terac noszę czasem tylko głód owieje więc o twój ogien cie poproszę gdy cie zobaczę świat sie rozpłacze i chwyce za rece dede chcial wiecej radosnej nadzieji niech wiatr mi przywieje moja milości ja juz sie nie zmienie ...............................................

Gość kiełbasa krakowska
no widzisz to tylko w gazetach i w internecie tak jest.Nawet w brazylijskich serialach.Realnie cięzko jest kogoś normalnego znaleźć,a jak znajdziesz to i tak ta cala chemia szybko wietrzeje.....

Gość kiełbasa krakowska
czasem nawet spleśnieje jak kiełbasa krakowska

Gość kiełbasa krakowska
otóż to kiełbaso podszywska!!!!!!!!