Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet ...

Problem w zrozumieniu??? Kobiety- Zazdrość

Polecane posty

Gość Facet ...

Witam , mam problem , jestem w związku od ponad roku z młodą kobietą 20 lat ja mam 28 i juz niemało przeżyłem jednak pojawił sie problem z którym nie umiem sobie poradzić mianowicie jest to zazdrość mojej ukochanej o to ze np patrze na inne kobiety , ja rozumiem ze to może powodować obniżenie samooceny i staram sie jak mogę nie pokazywać tego po sobie , nasz związek jest pełen ciepła i miłości w łóżku tez nam sie układa ona nie ma powodów aby nie czuć sie atrakcyjna , powiedzcie dlaczego to was tak wkurza?? przecież to nic złego... facet juz tak zbudowany jest ze lubi popatrzeć , jesteśmy wzrokowcami , każecie siebie zrozumieć i sie podporządkować a same nie chcecie zrozumieć nas... chętnie wysłucham mądrych rad:]

Gość 35353
my kobiety także jesteśmy wzrokowcami i bardzo lubimy pooglądać sobie sexowne męskie ciała:) nie tylko faceci mają oczy:)

Gość bita smietana
wyrosnie z tego,albo znajdz sobie kobitke starsza.One nie sa juz takie zazdrosne,bo znaja swoja wartosc...

Gość jeju jeju
poprostu chce być dla Ciebie jedyna i najważniejsza na świecie.

Gość matko kochana
dokladnie j/w

Gość stara psycholog
dobra dobra facet nie rob z niej małolaty.. ty wiesz o co jej chodzi.. o to, ze np maje poznajesz.. w koncu tez musiales napisac, zadzownic, otworzyc jape do niej.. czy tam kaske, czy blondyne.. a przed ukochana udajesz jakiego skrytego niesmiałego.. do niej niesmialy a zobacz ile juz obcych kobiet poznałes z baru bb i innych, zamiast poznac ukochana.. ciebie tez by to trafiło, nie mow ze nie.

Gość stara psycholog
to wyglada tak: kiedy sie spotkamy wies za 2 tygodnie ok mija 2 tygodnie nagle on bach na koncercie z rudą siedzi z rudą ktorej wczesnije nie znał, a musial otworzyc japę zeby poznac i jakos do niej zagadac, bo brała udzial w kawalerze do wziecia.. czy to nie załosne? ja miał czas poznac, posluchac jej zali:O dobrze jej ten kawaler rzekl- po co ci to? zostaniesz i co? i bedziesz sie dalej angazowac? na plazy jej to rzekl i mial racje. Nie pasowała mu z urody a ona sobie wmowila ze go na chama rozgryzie, ze bedzie jej:O mądroscia nie grzeszyła :)

Gość stara psycholog
o ile pamietam to ona w tym kawalrze taka wielką psycholozke zgrywała... a tu co juz akrtka:)? smiechu warte sa te baby... wiedza gdzie i co aby kase wydoić... jej sie nie boisz ze sie kolaguje z toba by role miec? kazdy wie ze masz w tyki w filmach.. Alka tez wiedziala po to z toba była, nie zapomnij z jaka radioscia dupe zmywała z twego domu w 2002:) potem jak krucho znowu sie ciebie czepila:)