Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miiikkkaa

Ręce opadły mi - po otrzymaniu sms-a od mojego mężczyzny

Polecane posty

Gość stara psycholog
jelsi tak mowil to tak zrobi:) nie wypuszcza sie z rąk, a zserca tym bardziej tego, co sie kocha:) Chcial dziecko to prawda pisał o tym juz w 2004, " ale wy bedziecie miec swoja coreczke, tak jak facet chce dziecka z uochaną to znak, ze to TA, ze ja kocha, a on bardzoo chciał" czemu wiec wywrzeszczał: nie che miec dzieci na gg! no własnie nakladaj jakies maski, niewiadomo po co zamiast byc sobą:) John ma wiecej lat od niego i ma, i jak odmłodnial, widac, ze szczesliwy:) Nie mysli, ze umrze i dziecko samo zostanie:) Z mamusią bedzie, a ona bedziue miała je:) Fajnie byc mamą, nawet taką samą z dzidzią:) wiem co mowie:)

Gość jan smakosz
ma cię w d... albo chce poniżyć by zrobić z ciebie swoją niewolnicę !

Gość jupiter1
stara psycholog to tamit i jeszcze inne.. ta baba jest nawiedzona

Gość stara psycholog
baba to w Toruniu do niej te epitety;) ale ty nie masz odegi tanczysz jak ci zagra!

Gość ptyskaaaa
do -------> Mikkaaa. Myslalam ze tylko moj facet jest do tego zdolny!!! ja rowniez mialam podobna sytuacje. Tez mi napisal ze mnie juz nie kocha i nie chce ze mną byc. Tacy faceci nie wiedzą czego chcą, sa tchórzami i nie radzą sobie ze sobą!!!! Nie są nas warci!!!! Dodam ze walczylam o tego faceta ale nei potrzebnie, bo tylko na chwile go przytrzymałam. Sytuacja z smsem sie powtorzyla. teraz nie chce go znać!!!

Ja tego nie rozumiem! Jak tak nagle mozna postapic? Ptyskaa, moze nie dostrzegalas wczesniej chociazby jego dziwnego zachowania, no nie wiem. W glowie mi sie to nie mieci

Gość ptyskaaaa
----> BULINKA. No wlasnie nie wiem jak tak mozna postąpić:(( Z drugiej strony nie wiem dlaczego ja walczylam o tego faceta!!! To chore. Milosc doprowadza nas do robienia najgorszych głupot. Kolezance powiedzialabym aby dała ssobie pokoj z takim facetem a ja sama dałam mu szanse!!!

Ja teraz siedze i rycze. Nie moge po prostu tego zrozumiec! On od wczoraj nie dal znaku zycia! Ja sie pierwsza nie odezwe! A rady lubimy dawac ale jesli chodzi o nas samych to robimy zupelnie inaczej. Tak to juz jest. Przekonalam sie o tym na wlasnej skorze

Gość AsiaAska
ja tez nie moge zrozumiec facetow, wiec nie jestes sama;) Moj jeszcze nie chglopak a juz kolega zamilkl bez powodu i tak sobie wlansie milczy ktorys dzien z kolei. Mielismy spedzic te wolne majowe dni razem i co?:O:O:O