Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem deską przegrałam zycie

Czy to możliwe... do panów.

Polecane posty

Mam chłopaka, bardzo mnie kocha i ciągle zapewnia że jestem jedyną, jak go pytam to odpowiada że żadna inna go nie pociąga, nikt oprócz mnie, nie robił by z inną rzeczy w stylu minetki, sex, bo by się brzydził, czy to możliwe? czy to prawda ze jeśli mnie kocha to nie ma ochoty na inne?

Gość ma dobry bajer
tak to sie nazywa

Gość faceci to dranie
nie sa zdolni to monogamii, a jak juz im sie zdarza to przez krótki okres :O

Gość ubzer
oczywiscie ,ze tak nastko.Ale to tylko zalezy od faceta.CZesc nigdy nie zdradza ,a sa tacy co zdradzaja .TAk jak i u kobiet .

Nastkoo ja też na samą myśl o seksie z innym facetem niż moje Słońce czuję obrzydzenie także wydaje mi się, że Twój facet również może czuć to samo ;) ;)

Gość mnie bardzo kreci
do"faceci to dranie",tudziez jej podobnym:-jestescie rasistkami,wiec polecam wam: udajcie sie do sklepu z narzedziami,odszukajcie dzial z mlotkami,wybierzcie najwiekszy gumowy miot(ok.2kg),stancie w rozkroku,opuscie mlot z przodu a pozniej z calej sily pierdolnijcie sie nim w czolo.Celujcie w sam srodek.To podobno gwarantuje najlepsze rezultaty...Jezeli po takim zabiegu nie bedzie lepiej...no coz,-glupota jest czasami nieuleczalna...

Ja ciągle sie ogladam za innymi laskami, flitruje w czasie rozmow itp..ale np nie ciągnie mnie do zdrady jakos.. Twoj facet wciska ci kit..

Nastkaa kit Ci wciska, ale wy lubicie kit, więc jest dobrze. Inne go pociągają, ale bzykolił będzie jedynie Ciebie. Więc sie nie martw.

Gość To Ja i Słonko
tak to możliwe!!! naprawdę!!

Gość uuuuuuu
Czy to możliwe,że nastka już dostała od rodziców bana na net,za wrzucanie swoich fot na forum?

Gość nastkaa
mozliwe to jest ze format mózgu Ci potrzebny