Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alina 27

powazny problem z libido! moze ktos doradzi??

Polecane posty

Gość alina 27

otoz jestem ze swoim facetem ponad 3 lata,jest super poza jednym. Nie mam kompletnie ochoty na sex, probuje cos zmienic, urozmaicic ale nic nie dziala.Nie chodzi mi o innego, ja w ogole nie mam ochoty na nic!! moj facet jest zrozpaczony i zmartwiony, ja mu tlumacze, ze to nie jego wina, bo cos ze mna jest nie tak. Po prostu od prawie roku nie mam na nic ochoty. Nie biore pigulek, nie wiem skad taka obojetnosc.On ma 32 lata, ja 27.Moze ktos cos doradzi??boje sie,ze on mnie w koncu zdradzi, nie wiem jak sie przemoc, a on sie zlosci na mnie i mowi,ze muse sie leczyc

Gość hahahahahahahahahaha
A u mnie jest odwrotnie:-)

Gość alina 27
czy ktos tez tak ma ??

proponuje ci jakąś erotyczną literaturę lub filmy erotyczne,możesz po nich nabarć ochoty na seks. A może warto zmienić swoje nastawienie,chyba za bardzo się tym przejmujes,traktuj to jako przyjemnoiść nie obowiązek

Gość ubzer
ma prawo sie martwic bo moze sadzi ze go zdradzasz

Gość gfbfgv
tez tak mam... niestety :( z ta roznica ze ja mam 25 lat (on 29) a razem jestesmy od 4, on by chcial non stop a ja nie za bardzo

Gość Martkaa
Musisz koniecznie poprosić faceta żeby Cię połaskotał pod pachami najlepiej piórkiem podniecisz się słowo !

Gość alina 27
staram sie poziomko ale nic z tego, w pewnym momencie wymiekam, czuje presje ze storny mojego narzeczonego.Chcialabym jednak wiedziec czy ktoras z kobiet tez ma taki stan czy jestem wyjatkiem?

Gość fdsdsf
to nie jest wyjatek ..Jest pewnie 5 % popluacji kobiet ktore tak mają.