Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

margolcia_22onet.eu

jakie to wszysko do d...!!!

Polecane posty

moja pierwsza modlitwa boże osraj moją rodzinę bo jeszcze tak wrednego plemienia nie widziałam!!! otóż wychodzę za mąż i tak się składa że postanowiliśmy z moim narzeczonym sami sobie zasponsorować wesele! a tu gdy zapraszam gości na moje upragnione wsele to własnie rodzina mi odmawia z 50 osób nie wiem czy przyjdzie nawet 30! po co ja wogóle się staram! jak najbliższa rodzina mnie olewa! wszystko załatwione, popłacone a tu takie jaja! aż odechciewa mi się wogóle tego wesela :(

Gość fkakak
No i słusznie. Ja nie chodze na żadne wesela w rodzinie. Nie znosze tej szopy. Chyba za karę.

Gość bez przesady z tym
pierwszym zdaniem. Trochę szacunku dziewczyno. Poza tym teraz na wesele żeby iść to trzeba mieć kasę a nie każdemu się chce stracić 400 zł w jeden wieczór a później żyć na krechę przez miesiąc.

Gość RPA
a ja biore tylko slub cywilny w Afryce i zadnych szopek nie bedzie:)))i nie musze sie martwic, czy goscie przyjda, czy nie:)

Gość ja biore slub w polsce kosciel
ny:P Ale tez bez szopek:) Rodzice, rodzenstwo z rodzinami i szafa gra:) Bez kamerzysty, bez orkiestry bo po co mi to?

Margolci nie jest źle, ja kombinuje kombinuje i moja rodzina na moim weselu to raptem 11 sztuk. Jakże się cieszę że koleżanek i znajomych będzie 16(wraz z osobami towarzyszącymi):) ale faktycznie okropnie się zachowali, mogli wcześniej dać znać że nie mają zamiaru się zjawić, wtedy byś nie płaciła za nich a tak Twoje ciężko zarobione pieniądze pójdą do śmieci:( przykro mi A kiedy masz ślub? nie ma możliwości powiadomić organizatora wesela że jednak będzie was mniej?