Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana na maksa

Załamałam się jak zobaczyłam te fotki KATE BOSWORTH

Polecane posty

Gość załamana na maksa

http://egotastic.com/entertainment/celebrities/kate-bosworth/kate-bosworth-bikini-pictures-002410#more zawsze, gdy widziałam ja w ubraniu myślałam, że jest chuda jak szkapa i nikt nie może być chudszy, ale najwyraźniej inaczej wygląda się w ubraniu, a inaczej w kostiumie kąpielowym:O Ludzie, ja jestem chudsza od niej!!!! przecież to nie jest normalne:O :(:(:(

Gość az sie wierzyc nie chce
to przytyj

Gość to idz sie leczyc

Gość zuuzaa9234
Według mnie wygląda najnormalniej na świecie- AKURAT! ja też jestem chuda bardzo i jej zazdroszcze, że tak wygląda! To przecież dobrze, że być może sobie trochę utyła, bo rzeczywiście wyglądała jak szkielet... jak ja :(

Gość załamana na maksa
no właśnie, może ona utyła, bo była chuda jak szkapa przecież:O

Gość ja tez sie zalamalam
ze nie jestem taka szczupla :(

Gość katasrtoofa
to straszne za zalamac sie mozna tym jak wyglada obca osoba, wspolczuje na pewbno ciezko to przechodzisz

Gość jejeq rowniez wspolczuje
taka chuda jestes biedna pewno wygladasz jak 11-letnia dziewczynka:( ale nie martw sie moze kiedys znajdziesz faceta ktory nie bedzie patrzyl na wyglad... poza tym zawsze jak bedziesz stara mozesz troche przytyc albo w zasadzie wogole staniesz sie jak kluska wielka wiec moze teraz staraj sie cieszyc tym choc wiem ze to pewnie trudne i wyobrzaj sobie ze jestes sexi :/ nie wiem jak inaczej moge cie pocieszyc, ale zycze ci zebys kiedys miala chociaz wieksze piersi

Gość mi też.....
przytyj, przytyj- grubasy się będą cieszyć, że jest ich cooooraz więcej :p

Gość załamana na maksa
tylko, że ja mam już 29 lat:(

Gość jejeq rowniez wspolczuje
nie no daj spokoj odrazu ma przytyc ale ty zazdrosna jestes, niech sobie miesnie najwyzej wyzezbi , najwyzej jedz troche wiecej na kolacje to sie lekko zaokraglisz ale po jakim czasie to sie stanie nie wiem najlepsza silka choc z tymi piersiami bedzie problem nadal

Gość ja pierniczę
zajmij sie lepiej swoim wygladem ty stara babo

Gość no właśnie ona chyba jest
na tych zdjęciach po "przytyciu"

Gość co wy piszecie
ale o co ci chodzi? przeciez ta dziewczyna jest szczupla w pozytywnym sensie! ochydne to sa anorektyczki, kiedy widac im wszystkie kosci. tej dziewczynie nawet zeber nie widac. jesli o mnie chodzi jest w sam raz!:) mam bardzo podobna figure, tylko jestem od niej nizsza i spotykam sie z samymi pozytywnymi uwagami co do mojego ciala i nigdy nie chcialam byc grubsza(no moze poza biustem). na zdjeciach ta dziewczyna wyglada na zgrabna wysportowana a nie ma wychudzona! zle wygladaja jedynie dziewczyny ktorym mocno widac zebra, czy skora nad obojczykami az sie zapada, a rece maja jak patyki

Gość załamana na maksa
mnie niestety widać i żebra, mam wystające obojczyki i na dodatek ręce jak patyki, to tak jakbyś mnie opisała:O