Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna0203

testy teoretyczne do policji

Polecane posty

Gość smutna0203

witam wszystkich potrzebuje pogadac z osobami ktore sa zainteresowane do sluzby w policji interesuja mnie testy teoretyczne

mój kolega zdawał taki test tydzien temu ;) z tego co mówił pytania dotyczyły wielu dziedzi mi.in znajomości konstytucji, polityki, historii , geografii itp było chyba 30 pytań i trzeba było mieć co najmniej 22 poprawne odpowiedzi ale te testy są podobno na stronie Komendy Głownej Policji tylko, że bez odpowiedzi ale te już sobie w googlach znajdziesz ;)

Gość smutna0203
z tego co wiem jest 40 pytan na tescie potrzebuje tych pytan dla porownania tych co ja mam

Gość Dominisia55545
tak , te testy są w necie bo kiedys tez myslalam o policji jak chcesz sie czegos wiecej dowiedziec to pytaj , bo ja juz się wiele rzeczy dowiedzialam na ten temat ,ale zmieniłam powołanie :) i postawiłam na studia prawnicze :)

Gość smutna0203
acha nie doczytalam dzieki sprawdze

Gość smutna0203
dominisia pisz co wiesz najlepiej wszystko bo mnie ta wena nadeszla niedawno i wiem tylko co skladac i jak to wyglada ale interesuja mnie konkrety

smutna ja Ci moge powiedziec tyle, że ten kolega moj zdał test teoretyczny, zdał sprawnościowy ale poległ na tescie psychologicznym :O podobno ponad 300 pytan, wszystkie o tym jaka jesteś osobą i to odpowiedzi były tak głupie, że w większości żadna odpowiedź mu nie pasowała a pani psycholog na podstawie jego odpowiedzi testowych stwierdziła, że jest baaardzo wrażliwy, podatny na stresy itd co jest zupełną nieprawdą :O no i mu powiedziała, że tylko do biura by sie nadawal ehehehhe a naprawde znam go baaardzo dlugo i wiem, ze wcale taka osoba nie jest ale mowil, że na tym tescie nie bylo odpowiedzi ktore moglby zakreslic wiec wybieral z tych co byly najbardziej zblizoną ehhehe

Gość Dominisia55545
Otóż to nie jest takie łatwe :) najpierw idziesz do swojej komendy z dokumentami, oni daja Ci do wypełnienia kilka druków, wypełniasz je , przeprowadzaja z Toba rozmowę i mówia o terminie kiedy do Ciebie zadzwonia oraz w czasie tej rozmowy telefonicznej mówia Ci czy kwalifikujesz się na kolejny etap ,którym jest test sprawnościowy i teoretyczny, później sa psychologiczne jeśli zdasz sprawnosciowy . Psychologicznie sa bardzo trudne i połowa zazwyczaj odpadas po nich :) Oczywiscie jesli dostaniesz sie to wyznaczają miejsca gdzie odbeda sie poszczegolne testy noi po zdaniu wszystkich wybieraja gdzie Cie przydziela , Piaseczno itd , to od nich zależy. :)

Gość Dominisia55545
oczywiscie chodzi mi o to, do której szkoły policyjnej Cię przydzielą :)

Gość smutna0203
dzieki wam bardzo z tego co piszecie to nie jest takie proste jak by mi sie wydawalo

Gość smutna0203
a ten twoj kolega mial moze opracowane te pytania

Gość Dominisia55545
testy pscychologiczne sa ciagle zmieniane ,wiec nikt nie ma do nich dostepu moj kolega tez zdawal kiedys i powiedzial mi ,że mial takie pytanie: Na ulicy widzisz żółwia jest odwrócony pancerzem co robisz: a)kopiesz go b)przestawiasz w spokojne miejsce c)nie reagujesz na niego i bądz mądry ponoc nie mozna tez zaznaczac ciagle ,ze sie nie reaguje itd, bo ta praca wymaga troche agresji i nie mozna byc ciepłym kluskiem :)

Gość smutna0203
no to super robia z ludzi idiotow a pozniej chca aby byli dobrymi policjantami po czyms takim to dopiero mozna zglupiec

Gość Dominisia55545
no dokładnie :) ja kolege wysmialam ,ale w koncu uwierzyłam bo spytałam innego ,który jest policjantem (bo jego tatus jest komendantem ,więc nie ma się co dziwić ),a pytania faktycznie sa tak idiotyczne .

Gość smutna0203
a jezeli chodzi o teorie ma te pytania opracowane

Gość smutna0203
bede jutro o tej godz jak by co to piszcir chetnie sie czegos dowiem pozdrawiam i dziekuje

Gość Aniiii53
mam mytanie jak wygladaja testy teoretyczne do policji??? czy to jets jakiś test wyboru czy jak??? prosze o odpowiedz :)

Gość łukasz

Ja uczyłem się z testów pana Jarosława Sokołowskiego - pisałem na maila testydopolicji@op.pl  i zdałem za pierwszym razem. Osoba jest specjalistą od rekrutacji więc wszystko jest bez ściemy. Polecam

Witamy.
Jesteśmy firmą zajmującą się od ponad 10 lat testami do Policji. Posiadamy wszystkie materiały które pomogą wam zdać testy do Policji za pierwszym razem. Mamy ponad 37 tyś pozytywnych opinii na największych forach policyjnych i nie tylko. Oczywiście mamy wszystko legalne w przeciwieństwie do innych osób, oczywiście wszystkie papiery możemy przedstawić. 

Nasze materiały testy do policji zawierają:
- aktualny test wiedzy ogólnej z odpowiedziami (aktualizujemy na bieżąco)
- multiselect z nowym profilem policjanta - nie te stare ponad 560 pytań, nowe zadania poradniki itd
- cechy policjanta, wady, zalety itd
- testy które są w poradni zdrowia psychicznego (matryce ravena, test niedokończonych zdać, wyjaśnienia pojęc itd)
- testy na rozmowę kwalifikacyjną wraz z odpowiedziami
- i inne poradniki, dokumenty, wnioski 

Wszystkie testy są sprawdzone w 100% o czym świadczą opinie

Chcesz zdobyć nasze testy pisz lub dzwoń

Jarosław Sokołowski

testydopolicji@op.pl
tel 666 194 944 w godzinach 10-17 prócz weekendów i świąt
gg 6775028

Zapraszamy