Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość granulat sojowy

dlaczego pociagaja mnie tylko zli faceci??????????

Polecane posty

Gość a taka tam....
i właśnie o to coś chodzi;)

Gość granulat sojowy
ojejuuu facet... nie chodzi mi tu o zadnych zadymiarzy!!!! zly - takie ogolne okreslenie, moze niezbyt dobrze ujete no ale temat musi byc krotki to jakos trzeba bylo no:P co do bici to braon boze, ja tez mam swoj charakter i bym oddala przysiegam ze wcale nie slabiej niz on mnie a potem hasta la vista bejbe i juz cie nie ma na cops takiego nigdy nie pozwole:/

Gość a taka tam....
facet ostatnio wszędzie niemal wtrąca swe głęboko filozoficzne dygresje:P

Gość zimny Roman
myslisz ze facet bedzie zly w takim stopniu w jakim to tobie odpowiada ?? smieszna jestes na potege.....

Gość a taka tam....
zimny Roman, ty też jesteś zabawny ze swoim niezrozumieniem tematu:) zły to chyba nieodpowiednie słowo, miało być raczej niegrzeczny;)

Gość a taka tam....
dobranoc, fajnie było pogadać;) 🖐️

Gość granulat sojowy
niegrzeczny to mi sie berdziej z dziecmi malymi kojazy no ale cos w tym stylu:) taki nieposkromiony i szalony:) a ty roman nie rob z sibie idioty, bo myslke ze wiesz o co nam chodzi i tylko probujesz prowokowac:/ no chyba ze po prostu jestes debilem z natury:/

im chodzi o facetów którzy będą ich mieli delikatnie w dupie i będą je olewać :classic_cool:

Gość granulat sojowy
kolorowych snow:)

Gość a taka tam....
"im chodzi o facetów którzy będą ich mieli delikatnie w dupie i będą je olewać" wprost przeciwnie:) ale ty i tak nie zrozumiesz o co chodzi...;) raz jeszcze papa:)

Gość granulat sojowy
ehhh faceci wy chyba tego nie zrozumiecie... olewac i miec w dupie.. bez przesady:/ no ale juz wam nie chce mis ie tlumaczyc:/ dziewczyny jakos zrozumialy:):* idzcie sie przespac albo przeczytajcie od poczatku moze zrozumiecie troszke wiecvej:)

Gość granulat sojowy
hehe no doklanide qale my zgodne jestesmy:P

olewactwo to najlepszy sposób na laski Ty je olewasz a one zachodzą w głowę co z nimi nie tak :classic_cool:

To cos jak z ta ksiazka \"dlaczego faceci kochaja zolzy\". Tylko w tym przypadku \"dlaczego kobiety kochaja facetow-zolzy\". A z olewaniem to troche sie zgodze. Facet nie moze byc na kazde nasze zawolanie

Gość a taka tam....
cholera, miałam już dawno spadać, ale przez ciebie jacek nie mogę:P olewactwo to najgorsza z możliwych postaw, jakie może zaprezentować facet:P dzięki olewaniu kobiety może wszystko stracić w jej oczach... nam chodzi o faceta, który nie nadskakuje kobiecie, nie jest typem "ciepłej kluchy", ma swoje zdanie... to wszystko nie wyklucza szacunku z jego strony...

Gość granulat sojowy
a taka tam:) dobrze mowissz:):D nie olewanie ale i nie nadskawiwanie non stop. no i szacunek tez oczywiscie, choc nie zaprzecze ze na mnie np czasem odrobina olania dziala pobudzajaco, ale tylko odrobina i bardzo rzadko:P bo wiadomo ciezko szanowac ludzi ktorzy nas nie szanuja a wiec metoda do nikad jak taka tam mowila:)

no widzicie boicie sie przyznać chamscy faceci i odlewacze was podniecają :D

Gość granulat sojowy
ehh jakis ograniczony jestes chyba nie dociera do ciebie nic:/ a ja ide spac bo nie mam sily juz tu nic pisac:P i to z takimi matolami jak Jacek:] dobranoooc:* zycze sobie i wam dzikich snow:D papa