Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czemu tak mało jest

Dobrze ułożonych dziewczyn, które cnoty nie traciły w wieku 15-17 lat?

Polecane posty

Gość Czemu tak mało jest

Wszędzie tylko głupie pindy, które zaczęły się bzykać jako 16-17 letnie gówniary

Gość zwe
a ja mam 24 lata i jestem prawiczkiem :)

Trzeba mieć 16,17 lat żeby to zrozumieć. Po pierwsze z biegiem czasu dzieciom odbiera się dzieciństwo, jest inaczej niż było kiedyś, młodzież szybciej dorasta, i przede wszystkim każdy robi to kiedy jest na to gotowy, 16-17 letnia dziewczyna to już dorosła kobieta, nie zawsze pod względem psychiki, ale jeśli się tego podejmuje to widocznie też. Do sexu nie trzeba dowodu osobistego..

Gość tak tak 16 latka
to jest dorosła kobieta:O bo pęknę ze śmiechu:O takie farmazony może opowiadac tylko nastoletnia gówniara. Takie są dorosłe, ze dają dupy na prawo i lewo a za pigułki płacą im rodzice, o ewentualnej wpadce nie wspominając, bo wiadomo- w głowie pustka, wypadało by się edukować, więc dzieckiem muszą się zajmować dziadkowie:O Dorosła kobieta... :O Nienormalni jesteście🖐️

Gość Czemu tak mało jest
Zaczynają się pieprzyć w wieku 16 lat, a potem w wieku ledwo 20 lat mają po kilku partnerów seksualnych na karku

Gość tak i one w wieku
16 lat sa dorosłymi kobietami. bo mi zajady popękają:o

Gość no------------no
ja zaczęłam w wieku 16 i cały czas mam tego samego partnera, czyli już 19 lat jesteśmy razem nie wszyscy są...........

Gość ja nie byłam gotowa
w wieku 16 lat na sex :) zrobiłam to dopiero na 2 roku studiów :)

Gość iga.
Ja mam 26 i dziewicą jestem. Dobrze, że wynaleźli wibratory.

Gość izz....
To ze jakies mlode osoby zaczynaja wspolzyc ze swoimi partnerami, nie sa odrazu jak tutaj ujete "pindami" bo moze to robia swiadomie i uzywajac antykoncepcje. Sa jak wiadomo dziewczyny sa sie nie szanuja , ale takie byly i beda. Nastka a pewnie ze nie trzeba miec dowodu osobistego, tylko osobiscie mi sie wydaje ze lepiej ten czas spedzac inaczej niz w lozku z chlopakiem niz pozniej miec dziecko w tak mlodym wieku , niestety calkiem niedojrzalym .

Gość hnb nhb n
Teraz sa inne czasy , dziewczyny wskakuja do lozka facetom bo mysla ze przez ta sa modne, znajda partie, itp.Kiedys bylo inaczej, i dziewczyny tez byly inne, i wielu facetow sie ze mna zgadza niestety.Teraz sa czasy golizny i ku...I to jest straszne.

Gość hnb nhb n
ja stara nie jestem, mam 24 lata

Gość ja mam 22 lata i dla mnie
szesnastolatki to głupie dzieciaki.

Gość iga.
Każda 16 która traci w tym wieku dziewictwo to totalnie niedojrzałe dziecko. Nastka Ty chyba masz tyle lat, ale sucz z Ciebie ładna to pipka pożądana jesteś. I wydaje Ci ze że swiat stoi u Twych pięknych stópek. Ale kochana, przez łóżko w wieku 16 lat świata nie zdobędziesz. Przecie to takie bobo jest, cio nawet nie wie co to całka i dobrze pierwiastkowac nie umie ;).

Gość izz....
W "pewnym " wieku, ja tez mialam 16 lat, wiec nie chrzan mi dziewczyno, wiem jak jest i nie naleze do moherowych beretow, i pisalam i o tych co sie nie szanuja i szanuja , nie mam na mysli ze kto uzywa seksu sie nie szanuje, czytaj ze zrozumieniem.Jedynie pisze jakie moga byc konsekwencje, ale o to o czym teraz pisze zapewne zrozumiesz po czasie(nie pisze to ze zlosliwosci :) )

Gość mam 16 lat
jestem dziewica, ale mam przeciez potrzeby seksualne. dziewczyny zaczynaja miesiaczkowac regularnie mniej wiecej jak maja 13 lat i juz wtedy ich cialo pracuje tak, jak u 20-kilku latki. chlopcy pozniej dojrzewaja a jakos ich nikt nie beszta za to ze jak tylko nadarza sie okazja, ida do lozka. :|

Gość jasna*
Ja straciłam "błonkę" w wieku 17lat. Zrobiłam to z rówieśnikem. Minęło już 13 lat od tej pory. Nadal jesteśmy razem. Studia skończyliśmy w terminie. Studiowaliśmy razem. Pracujemy. Jesteśmy małżeństwem. "Zaplanowaliśmy" dziecko. Jeśli się nie uda w ciągu roku, to będziemy starali się o adopcję. :O P.S. nadal się kochamy.

Gość dokładnie ja zaczęłam mieć
okres w wieku 11 lat i co? To już miałam się puszczać?:O Śmiać mi się chce, jak słyszę, że 16latki są dorosłymi kobietami:O Tak się może tylko kompletnemu dziecku wydawać...

Gość mam 16 lat
dlugi weekend jest, ludziom sie nudzi i beda na nastolatki najezdzac.

Gość izz....
Jasna trzymam kciuki by sie Wam udalo:) pozdrawiam

Gość jasna*
Dzięki. ;)

Gość mam 16 lat
czy powiedzialam ze ktokolwiek ma sie puszczac?? ale jesli 14 latka ma taki sam poziom estrogenu co dorosla kobieta to ma taki sam pociag seksualny ;/

Gość mam 17 lat
zrobiłam to rok temu, nie żałuję ani troche, mam kochającego chłopaka, będę z nim jeszcze bardzo długo.. masz racje nastka, że jak osoba osiąga pewien wiek to przestaje również rozumiec pewne sprawy, ważne sprawy... i jest to totalna głupota najeżdzac na młode dziewczyny, jesli tego chcą i są gotowe to nie ma przeszkód, dzizys nawet moja mama nie ma takich babkowych poglądów,

Gość ja tez mam 16 lat

Gość ja tez mam 17 lat
i mam pytanie: czy 17,5 latka rozni sie czyms od pelnoletniej 18 latki?! nie sadze. to tylko rok ktory tak na prade gowno znaczy! a poza tym jak sie kogos kocha i jest sie pewnym to co za roznica?:/

Gość różnica jest taka że
i 16 i 17 latka i nawet 18 latka niewiele wie o życiu, nie zna zbyt wielu ludzi, nie potrafi sobie sama poradzić, być odpowiedzialna, utrzymac siebie i ew. dziecka i tyle.

Gość mam 16 lat
tak, to prawda, ale duza czesc 30 latek takze sobie z tym nie radzi.