Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawiorek 79

Chcę być brunetką!!!!!

Polecane posty

Gość Kawiorek 79

Hej! Mam pytanie. Czy ktoś z was farbuje sobie włoski na czarno? Ja bym chciała zaczac(mam włosy brązowe) .Jaka farba jest najlepsza wg was? Chodzi mo np o jakąś granatowa czerń czy coś takiego??

Gość Kawiorek 79
Up! Up!! Up!!!!!!

Gość styyyrrr
Ja maluje włosy na czarno od 10 lat a jestem ciemna blondynką

ja farbowałam na czarno przez o 4 lata, od ok pol roku mam kolor blond :) Używałam farby palette bo inne sie po prostu zmywały z włosów. Polecam też farby shfarckopf natural & easy - kolory trojwymiarowe dające efekt naturalnego koloru. Szkoda ze kiedy ja mialam czarne wlosy tych farb jeszcze nie bylo we wszystkich sklepach. teraz uzywam z tej serii szampańskiego blondu :)

Gość sklepy cyynamonowee
Ja pomalowałam kiedys na czarno Safirą i stanowaczo odradzam!! Kolor szybko sie zmywa i zaczely mi przeswitywac moje jasno brazowe wlosy. Okropnie to wyglądało. Poza tym czarne wlosy nie wszystkim pasujaą,i co najgorsze .....POSTARZAJA

Gość Kawiorek 79
Dzieki dziewczyny! Ja wiem że to troche ryzyko ale chce sprobowac .Tylko nie wiem jaka farba i czy lepiej taka naturalna czerń czy np granatową , niebieską czy jakąś taką?

Gość jak masz jasną
karnację, oprawę oczu to nie wybieraj granatowej czerni, no chba że jesteś gotką

Gość litości co za brednie
ja farbuję granatową czernią Palette - ale szamponem koloryzującym, bo wypłukuje się równomiernie i nie widać aż tak koszmarnych odrostów... jest dość tani i nie niszczy włosów, a farbuję od wielu lat i mam dość delikatne włosy.....polecam!!

Gość x/y/z
sluchaj.. ja mam naturalny kolor sztyn/ciemny blond. Aktualnie mam wlosy krotkie. Ufarbowalam sie na czarno z odcieniem niebieskiego. Sa to farby palette XXL. Polecam. Fajny efekt: wlosy czarne a w sloncu tak jakby z nibieskim polyskiem, ktorego prawie nie widac a jednak :) Jesli masz oczy koloru niebieskiego to juz wogole zajefajnie :) bo ja mam i ponoc jest super.. tyl ze ja skolei chce juz powrocic do naturalnego koloru i mam z tym problem.. bo jak juz masz czarne to tylko dekoloryzcja ci pozostaje albo poczekanie az odrosna.. dlatego zastanow sie czy chcesz oby pozniej nie cierpiec tak jak ja teraz ;) pozdrawiam :)

Ech z tym powracaniem do naturalnego koloru bywa różnie. Ja mam akurat mocne włosy i trudno je zniszczyć więc postanowiłam zrobić eksperyment. Miałam bardzo długie (do pasa) kręcone włosy:) Kolor naturalny - ciemny blond, farbowane na czarno przez 4 lata. Rozjasnilam włosy 3 rozjasniaczami i wyszła marchewka :) Na drugi dzien powtórzylam rozjasnianie ale 2 rozjasniaczami. Wyszło żółtko. Następnie użyłam 3 farby palette jasny blond i wtedy stwierdziłam ze mam kolor taki jaki mniej wiecej chcialam uzyskać. Włosy mi nie powypadały na szczescie ale jak byly mokre ciagnely sie jak guma :-0 Poza tym przestały się kręcić. Poszłam więc do fryzjera i zrobiłam sobie fryzurke której nawet nie trzeba było specjalnie układac bo miałam włosy sztywne i same stały jak irokezik. Fryzura wyglądała tak: http://ikf.com.pl/srednie/fryzura31.htm Zaczełam uzywac jedwab biosilk który wspaniale odzywił moje włosy i teraz się już nawet kręcą :) Warto było zaryzykować w moim przypadku bo ja nie naleze do osób cierpliwych i szybko się denerwuje wiec nie wytrzymalabym stopniowego dochodzenia do blondu. Musialam to zrobić od razu bo inaczej bym zrezygnowała. Teraz maluje się taką farbą: http://www.goldmax.pl/images/sh_nat_es_530.gif

czy któraś z dziewczyn odważyła się zaczernić granatową czernią włosy naturalny JASNY blond ..

Znalazlam tą fryzure w necie i oszalalam na jej punkcie:) Teraz juz nie ma sladu po irokezie:) Mam wlosy do ramion, wystopniowane i grzywke gęstą i długą , którą sama sobie obcielam nie zastanawiajac sie nawet dlaczego:) Decyzja pod wpływem chwili. A co do czerni to może jeszcze kiedys powróce do tego koloru ;)

hmmm a ja mam naturalny jasny blond do pasa i już ze dwa lata zastanawiam się jak je ściemnić :classic_cool:

najlepiej najpierw szamponem zeby przetestowac kolor. polecam granatowa czern palette do 23 myć

jak zrobię włosy na czarno zupełnie to wszyscy będą się na mnie gapić na osiedlu :-D dzięki za rady, no dobry początek wezmę brążowy

Gość Kawiorek 79
Dobra, nie ma odwrotu! Kupiłam wlasnie CASTING CREME GLOSS -kolor granatowa czerń i zamierzam go wypróbowac. Razkozie śmierć..............

Gość daj znać ja Ci wyjdzie kolorek
Udanego farbowania i pozdrawiam:-)🖐️

Gość zastanów się jeszcze
bo potem będziesz żałować. Odbarwić czarne włosy jest ciężko. Wiem to po sobie, 10 lat farbowałam na czarno i uważam, że do tego koloru trzeba "pasować" wewnętrznie.

Gość Kawiorek 79
Za pozno:) Mam juz farbkę na włosach ale na razie widzę że granatowe mam wszystko poza odcieniem wlosów:( Zobaczymy co bedzie pozniej alr cholernie trudno zmyc to paskudztwo ze skóry. W życiu tak nie miałam z zadną farba :(((

Gość Kawiorek 79 ja jak
farbowałam na czarno to potem musiałam kilka dni się 'domywać'.

Gość i jak samopoczucie
ciekawa jestem kiedy zaczniesz żałować. Ja z czarnych włosów powoli staję się blondynką i pierwszego doła złapałam jak kilka osób powiedziało, że lepiej mi było w czarnych. Człowiek tyle się męczy z odbarwianiem a tu ktoś powie, że źle...

Gość Kawiorek 79
Dziewczyny!!!!! To był strzał w 10!!!To jest jednak mój wymarzony kolorek i tylko niepotrzebnie tak długo zwlekałam.Naprawde, kolorek jest sliczny a co najwazniejsze ja sie sobie w nim podobam.Wyszedł mi granatowy czarny i super harmonizuje z moją ciemna karnacja i niebieskimi oczami !Naprawde polecam wszystkim, bo moj mąż jest zachwycony.Ja tez

Gość to gratulacje
rzeczywiście, jak ktoś ma ciemną karnację to czarny jest idealny! Ja mam pociągłą twarz i czarny by mnie jeszcze bardziej wyszczuplił

Gość gratuluję dobrego wyboru
kolorku i udanego efektu farbowania:-)Warto czasem zarzyzykowac i spróbowac nowego koloru,moze to być naprawde swietny,trafny wybór;-)

Gość a tata marcina powiedzial
ja maluje blue black farba fryzjerska tylko odrosty a na calej dlugosci kolor trzyma sie idealnie mam jasno karnacje i niebieskie oczy i jest mi bardzo dobrze o wiele lepij niz w blondzie wiec karnacja nie jest tu regula

Gość bli ble blu
polecam ciemny braz l'oreal. 7 lat farbowalam wlosy na czarno. nie jest to zbyt dobre, bo ciezko jest zmienic pozniej kolor na inny. Polecam ciemny braz, poniewaz tylko w dobrym swietle (na sloncu) widac, ze to nie czarny ;)