Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23latka

czy 23 lata to za malo żeby wyjśc za mąż???

Polecane posty

Gość 23latka

Gość moim zdaniem nie
sama mam 22 lata i juz planowałam ślub, ale mnie w ostatniej chwili zostawił :) teraz poczekam z 10 lat

Gość zdecydowanie tak

Gość jeśli zadajesz takie pytania
to znaczy ,że zdecydowanie za mało

Gość po co klapki
w sumie to malo, ale w tym wieku mozna juz byc na tyle dojrzalym. Jak dla mnie to jeszcze od plci zalezy bo kobiety szybciej dojrzewaja do takich rzeczy;)

Gość efelinqa
ja mam 21 lat i w sylwestra biore zlub z 10lat starszym mezczyzna sadze ze wiek odpowiedni:)

Gość mam 23 lata i jestem już 5
miesięcy po ślubie i jest super. A czy to za mało? Czy jestem niedojrzała? Tego bym nie powiedziała. Jestem na ostatnim roku studiów, pracuje na półtora etatu w szkole, mam czas poprasować, poczytać książkę, pójść z mężem do kina lub na basen a nasza miłość wciąż rozkwita:-) I powiem ci że wyszłabym za niego wcześniej tylko nie pozwalały nam moje studia i jego niepewna praca.

Ja mialam 23 lata:-) a w sierpniu bedziemy obchodzic czwarta rocznice:-) I nie zaluje, bo wiem, ze TO TEN:-D

Gość mam 23 lata i jestem już 5
poza tym na szczęście małżeńskie nie ma recepty. Można wyjść za mąż mając nawet 17 czy 18 lat i być szczęśliwym a można wyjść za mąz po trzydziestce i nie być szczęśliwym. Znam osoby niesaowicie zaradne życiowo które mają 16 lat a znam osoby koło 30 które nie potrafia sobie z niczym poradzić.

Gość wiek nie ma nic do tego
mozna miec i 30 lat i kartofli nie umiec ugotowac// Ja tez mam 23 lata, mieszkamy razem od 2ch lat(jestesmy razem pare lat wiecej) i za miesiac sie pobieramy

Gość ja tez mam 23 lata
i biore slub za 3 miesiące. A czy to malo czy duzo zalezy od twojej dojrzałosci a nie od wieku. Moja bratowa ma 32 lata a jest nieodpowiedzialna i niedojrzała w ogole :o

Gość drrr drrr
Jesli sie pytasz o takie rzeczy to faktycznie za malo!!!

Gość yhy
ja miałam 20 lat jak wychodziłam za mąż...jestem już 4 lata po ślubie :)

Ja mialam 21 i juz nie dlugo bedzie 6 jak jestesmy po ❤️

ja też mam 23 lata napisała bardzo wazne i prawdziwe zdanie.. to wszystko zalezy od tego czy czujesz isę na to gotowa, nie jest nigdzie powiedziane ze aby wyjsc za maż musisz przekroczyć jakis magiczny wiek... wszystko zależy indywidualnie od osoby... 🌻

ja bedę miała prawie 23 lata w dniu ślubu, bedzie mi brakowało kikanaście dni zaledwie i uważam,że to dobry wiek. Jednak dla jednych to zdecydowanie za wcześnie bo jest tak jak napisała - ja tez mam 23 lata.

Kiedy wychodziłam za mąż miałam 21 lat.I uważam że była to najlepsza decyzja w moim życiu.Dla mnie był to odpowiedni moment.Teraz w maju będzie nasza 3 rocznica.