Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika1988

co jest nie tak????

Polecane posty

Gość mika1988

Od pół roku chodzę z cudownym chłopkiem... Wiem że mi krzywdy by nigdy nie zrobił, troszczy się o mnie, jest mi z nim cudownie, ale ja.. właśnie i tu się problem pojawia... Chcę z nim być... ALE... on powoli ma mnie dość... Kilka razy mi się już zdarzyło ze gdy wyszliśmy razem poprostu go olałam... zaczęłam gadać z kimś innym i zapomniałam o nim... On jak idziemy gdzieś razem zawsze się troszczy żebym się nie nudziła a ja potrafię go olać... Ostatnio pokłóciłam się z nim i napisałam ze (coś w ten ton) \"ze mój były to przynajmniej mnie chwalił i nie krytykował mojego biustu taj jak on...\" Nie żeby wtedy nie było powodu do kłótni... To były tylko moje urojenia ze jemu coś nie pasuje... Co ja mam zrobić żeby kolejny raz czegoś nie palnąć, nie olewać go... dlaczego ja to robie choć mi an chłopku strasznie ale to strasznie zależy... A może mi sie poprostu wydaje.... Skąd mam wiedzieć czy to ma sens.. nie chce go więcej ranić...

Gość pfpfff
nie dojrzałaś jeszcze do bycia w związku...

Gość mika1988
To co ja mam zrobić? To ejst naprawde cudowny chłopka.. świetnie się w jego towarzystwie czuje... zawsze moge na niego liczyć i wiem ze jemu zależy... Nie chce zeby to się skończyło... i nie chce go ranić...

Gość mika1988
może mi tak ktoś odpisze????? PROSZE