Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weroonikkkka18

chłopak namawie mnei na operacje piersi!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość weroonikkkka18

Już 3 raz porusza ten temat.Na pozatku myslalam,że zartuje ale dzis mowil na powaznie. Stwierdzil ze gdybym miala biust bylabym super laskom! bo tylko tego mi brakuje! Mam AA:-( Zadeklarował,że mi kase skompinuje!!!!!!!!!!!! Ale ja się boje,że coś nie yidzie i bede miala prob;emy Jestem zalamana!

zaproponuj mu operacje powiekszania penisa, wyjasnij ze tylko tego mu brakuje zeby CIe w pelni zadowolic :O co za idiota :O

Gość nie maaa
masz chlopaka palanta

chyba laskĄ dziecino w co Ty sie pakujesz glupi ten chlopak powinien kochac Cie taka jaka jestes a nie zboczone mysli mu chodza po glowie! pewnie to jest prowokacja co nie?

ale ty dziwna jesteś;) przeszkadza ci twój maleńki biust (ja mam małe 70B i poważnie myślę o operacji)?? jeśli tak, niech skołuje ci kasę - tylko nic nie podpisuj z nim, że żadna pożyczka czy inne opcje - po prostu niech zapłaci za zabieg klinice, nie bierz tych pieniędzy do ręki (zaznaczam, że jesteś za młoda co najmniej 2 lata jeśli to co w nicku to wiek) a po zabiegu go rzuć - będziesz miała zajebisty biust (tylko sama zdecyduj jakie wkładki, żeby on nie zdecydował ze ciebie i zebyś była zadowolona) a on niech spada! proste :):) znajdziesz kogoś kto ciebie pokocha (och, czemu nie mieć przy okazji fajnego biustu?) a nie będzie kazał się zmieniać a ten niech żałuje, cwaniaczek, tylko zeby potem nie mógł domagać się zwrotu pieniędzy, dlatego uważaj ;);)

Gość weroonikkkka18
tylko,że ja jestem w nim zakochana...............................

Gość uuuuuuu
Warto najpierw poczytać o możliwych komplikacjach takich operacji... I myśleć samodzielnie też warto.

Gość prowokacja jak nic.....
:o

Gość weroonikkkka18
a co w tyym poście takeigo,że niby prowokacja? Co ja napisałam że wygladam jak Doda i nie moge opedzić się od chłopaków aby się dowartościować??!?!?! Niby poco miałabym to zmyslać??W jakim celu?

no wiemy ze jestes ale on najwyrazniej nie skoro probuje Cie zmieniac i mowi wyraznie ze gdyby nie biust to bylabys super :O co to ma znaczyc ?? :O zostaw go, po co ma Ci robic przykrosc mowiac ze Cie nie akceptuje??

Gość prowokacja jak nic.....
bo nie ma tak głupich dziewczyn :o ten facet poprosi, żebyś zrobiła sobie cycki, następny, żebyś ogoliła głowę na łyso, kolejny żebyś urosła 20 cm i co? będziesz to wszystko robić? nie wierzę, że poważnie zastanawiasz się nad tym, co zrobić :o i jeszcze pieprzenie, że go kochasz :o o.k., ale on ciebie nie kocha !!!!!! naprawdę tego nie widzisz ?????

jesli to zrobisz, bedzie mial Cie w garsci, pomysli ze bedziesz robic wszystko zeby jemu bylo jak najlepiej (mowimy o operacji piersi a nie o np. zrobieniu makijazu takiego jak jemu sie podoba), przestanie szanowac Twoje zdanie bo i tak bedziesz robila to co jemu odpowiada :O Nie jestes glupia, po prostu powiedz mu ze tego nie zrobisz i albo zaakceptuje Twoje piersi o rozmiarze A, albo sie rozstaniecie bo taki zwiazek sensu nie ma... Chyba gdy Cie poznawal widzial jakie masz piersi (duze czy male) i co, z gory zakladal ze bedzie chcial namowic Cie na operacje?

Gość a co jest za problem
ja bym zrobiła jak radzą - powiększyła (zwłaszcza jakbym miała takie jak ty) a potem kopnęła kolesia w zadek :) ja bym została z fantastycznymi cyckami, a kolo niech spada, lepszego znajdziesz. w ogóle jak można kochać taką podłą mendę która dyktuje jak masz żyć? oj widać że młodziutka jesteś..

a ja bym jeszcze naciągnęła gościa na depilację laserową - no jak juz taki hojny jest to razem, w pakiecie, taką opcję bym zrobiła - piersi plus laser ;) heh..

a ja bym go rzucila. znaczy ze nie potrafi zaakceptowac ciebie taka jaka jestes. :/ i ze zalezy mu tylko na twoim ciele...:/

wszystko zalezy od formy w jakiej to mowi. jesli proponuje , liczac sie jednoczesnie z Twoja decyzja to jest to OK.. ale jesli wymusza to wręcz.. .to to sie nazywa palant

ja chyba bym wolala rozstac sie fair, jak mu sie nie podoba to nie, znajdzie sie inny ktoremu sie to bedzie podobalo a on byc moze bedzie zalowal ze byl taki pojebany :) No ale wiadomo, autorka i tak zrobi to co bedzie uwazala za stosowne, cos mi mowi ze jednak sie z nim nie rozstanie... Gdybym miala do konca zycia patrzec na skwaszona mine mojego faceta bo mu sie nie podobaja moje piersi to wolalabym go rzucic, taie cos tylko wpedza w kompleksy.

Oj ko bitko..Domyślam się, że teraz nie czujesz się zbyt dobrze, rozbierając się przy Nim... Teraz zadaj sobie pytanie. Podobają CI się Twoje piersi? Byłaś z nich zadowolona, zanim On zaczął tak mówić? Jeśli TAK, to powiedz mu, że nie chcesz operacji, bo chcesz być naturalna i podobasz się taka sobie. Co jest de facto duzo wazniejsze od jego zdania. Jestes jeszcze młoda :P Za młoda na operacje, jeśli masz 18 lat ofc.,.. Ale jeśli chcesz, to zrób sobie tą operacje, a potem niech będzie co chce :P

Gość malutkie dydolki
Co za dupek,niech sobie fiuta operuje-albo powiedz mu,ze ma za male jadra...A jak chcesz powiekszyc piersi,to niech ci kase skombinuje i powieksz je,a potem kopnij go w 4 litery,bo tylko na to zasluguje

Namawia Cie na operacje cycków, forse wykłada, a ty się zastanawiasz. Wiesz co głupia jesteś. Zamiast się zastanawiać znajdź sobie renomowaną klinikę, nawet daleko, aby miała renome że dobrze cycki robi i DOKŁADNE BADANIA. Tam Cię przebadają i powiedzą, czy możesz przejść operację czy nie. TO NIE JEST ZABIEG RATUJĄCY ŻYCIE, WIĘC LEKARZE CZĘSTO POWSTRZYMUJĄ SIĘ Z JEGO WYKONANIEM GDY MAJĄ CHOĆ TROCHĘ WĄTPLIWOŚCI CO DO JEGO POWODZENIA. Acha i zrób sobie odrazu rozmiar D albo E na mniejsze to szkoda bólu.

Gość suf
Madchen.. ich helfe dir!!! aber ich bin Frau :P:P:P

Gość blanlabla
a rozum sobie powiększ kobieto, może wtedy nie będziesz takich pytań zadawać!

hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahavhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha pierdolisz :o:o:o

Gość pytanie brzmi
Czy on ma tą kasę? Bo jak narazie powiedział, że skołuje...

Według mnie wszytsko zalezy od Tego jak Ty sie z tym czujesz! Jeśli piersi nie są Twoim kompleksem, to po co?