Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasieczkaaaaaaaa

REGULON- SKUTKI UBOCZNE

Polecane posty

Gość kasieczkaaaaaaaa

moja koleżanka przytyła 7 kg w 3 miesiące ale na każdy organizm tabletki działają różnie więc Ty możesz schudnąć nawet :)

Gość regulonnnn
Hej jak stosuję Regulon coś okolo roku, i jak dla mnie ok , zadnych widocznych efektow uboczynych

Gość Kasiulek28
Biore 4 lata, nie przybyło mi ani kg, libido w porządku, nie zarzymuje wody w organiźmie...jednakjest jedno wielkie ale... przynajmniej na mnie tak działają: fatalne!! samopoczucie na granicy depresji (niestety):-(

Gość Karola8
Hmm... u mnie samopoczucie dobre, tzn. normalne. Biorę dopiero 3 miesiac, no ale nie zauważyłam jakiejs depresji. Zresztą innych skutków ubocznych też nie mam..

Powiem wam szczerze ze biore je od sierpnia 2007, czyli ponad rok.Nie przytylam, piersi urosly ( z A do C), libido calkiem w normie tylko jeden problem- miewam straszne humorki, a co za tym idzie sa okresy ze wpadam depresje. Czy ktoras z was miala cos podobnego?

Gość Zaniepokojona26.
W depresje się nie wpada. To poważna choroba. Nie żartuj sobie. Możesz mieć nerwice a nie depresję.

Witam...przyjmuję regulon dopiero drugi miesiąc i też muszę przyznać że żadnych skutków ubocznych z wyjątkiem bardzo chwiejnego samopoczucia nie zauważyłam. Mogę płakać na zawołanie, bardzo szybko wpadam w przygnębienie, czuję się jakbym była na skraju załamania nerwowego. Myślę ze dalsze przyjmowanie tego leku nie ma sensu, jeżeli macie podobnie to podzielcie się tym proszę.pozdrawiam

Gość gość
brałam regulon niecały rok. depresja i 12 kilo więcej. odstwiłam.