Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lancome01

Piegi

Polecane posty

Gość lancome01

Witam wszytskich i z gory dziekuje za wypowiedzi an temat ktory zaczęłam. A wiec mam problem mam piegi na calej twarzy dekoldzie recach nogach ramionach w sumei to wszedzie procz biustu pleckow i brzuszka. Jest mi z tym strasznie zle, Nadchodzi lat wiec wiadomo bgede sie opalala i wiem ze chce byc brazowiutka, ale ja patrze ans woje rece ktore najbardziej mnei bodijaja to odechciewa mi sie wszytskiego. Czy znacie ajkies konkretne sposoby an pozbycie sie ich...Ogolnie jestem bardzo atrakcyjna szcupla i interesujaca kobietka, i raczej nei mam problemu z facetami ale ja bym chciala pozbyc sie ich sama dla siebie.

Gość kasiulkaaaa
hehe, mam ten sam problem ale tu usłyszysz jedynie ze piegi sa fajne:o ludzie, którzy ich nie maja lub maja bardzo niewiele tak uważają:o

Gość to nie skora
lato nie jest dobrym momentem na przeprowadzenie kuracji rozjasniajacych - zbyt duzo slonca, ktore w pol. z preparatami moze spowodowac powst. trwalych przebarwien i w efekcie moglabys sobie jeszcze bardziej zaszkodzic. piegi nie beda sie pojawialy, jesli bedziesz sie chronic przed sloncem. oznacza to zakaz opalania i koniecznosc uzywania filtrow o wys. faktorze (spf30, 40, 50). jak to pogodzic z opalenizna? uzywac samoopalaczy i balsamow brazujacych. inaczej sie nie da...

Gość lancome01
Tak osoby ktore nei maja problemow z piegami nigdy nei zrozumieja bolu jaki przezywa mosoba ktora je posiada. Wiesz wstaje rano spogladam na swoje cialo i odechciewa mi sie wszytskiego. tak wiem ze lat nei najlepsza pora na kuracje...ale czy wogole istnieje jakis zabieg usuniecia piegow z ciala na stałe?

Gość piegi są sexi

Gość
chyba nie ma takiego zabiegu, no chyba że przeszczep skóry :/

ech no ale piegi są super... mówisz że nie masz problemów z facetami, więc czemu to Ci tak na prawdę przeszkadza?

Gość 1231234
Podobno da sie je jakos cytryna 'wybielic'. Nie znam sie, tak chyba slyszalam. Fakt, ten co nie ma... Ja mam i bardzo je lubie. Pewnie dlatego, ze mam az cztery :D

niestety,ja od pewnego czasu mam do pigów negatywny stosunek.Przez takiego \"pieguska\" rozpadlo sie moje malzenstwo 😭 Sorry,nie bierz tego do siebie....

Gość lancome01
Chce sie ich pozbyc bo ich nienawidze. i nie chodzi tu o podobanie sie innym bo jak mowie poroblemow z facetami nei mam, raczej jest ich nadmiar:] ale ja chcialabym sie ich pozbyc sama dla siebie...poprostu to jest moja udreka moje cierpienie. nie chce wstawac rano patrzec w lustro i tracic chcec do zycia, poprostu czuje sie brzydka wiem ze inni mowia mi ze jestem sliczna, ze zgrabna mam ladna twarzyczke itd. ale ja sama nei czuje sie ladna jak na moje szpeca mnie te piegi.