Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

W lipcu borę ślub cywilny, nie wiem w co mam się ubrać, pomocy! W czym najlepiej? Czy rocznice ślubu liczy się od cywilnego ,czy od kościelnego? My chcemy wziąć kościelny w późniejszym terminie. Nie będzie to chyba ciężkim grzechem ( nie jestem w ciąży). Co o tym myślicie, proszę o rady.Pozdrawiam :)

Gość -ala-
moja przyjaciolka brala najpierw cywilny, byla w 3 mies ciazy, ubrana byla w suknie z gorsetem na ramiaczkach, do tego szal na ramiona, jej przyszly maz garnitur i cala reszta ubrana faceci w garniturach, kobiety w sukniach, albo garsonkach sunia nie byla jakas balowa, swiecaca itp pozniej wzeila koscielny a rocznice obchodza 2 i cywilnego-tylko dla siebie i koscielnego co jakis czas wyprawiaja dla rodziny male przyjecie

Gość ja obchodze tylko rocznice
cywilnego, nawet nie pamietam, kiedy byl koscielny, Ale zalezy,. co dla kogo wazniejsze

Gość Lilyyy
ja tez biore w lipcu cywilny i tak myslalam o przedluzanej za kolano spodnicy i bluzce na ramiaczkach i zakiecik do tego,moze byc w kolorze bialym.Ale tez mysle o jakiejs sukience romantycznej przeciez to lato.Tez mialam pomysl zeby ubrac sie calkiem inaczej przeciez to jednak maly ,ale slub ,myslama np. o kapeluszu np do tej pierwsze kreacji.No nie wiem na razie tak wymyslam:)

Gość Lilyyy
postanowilam ze bede uczesana w kok,bo na koscielny chce rozpuszczone wlosy!