Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwator bab

Dlaczego kobiety sa takie zawistne i puste?

Polecane posty

Gość obserwator bab

Strasznie zazdroszcza sobie urody, kiecek, facetow. Ich temat numer jeden to ktora ladniejsza i ktora ma lepszego faceta. Straszne sa baby, puste i tyle.

Gość to prawdaaaa
najlepiej jest w lokalach, tylko lukaja ktora lepiej wyglada i obgaduja, to prawda, puste sa niemilosiernie:(

Gość litosci litosci
eeee bez przesady.... ja taka nie jestem....

Gość iga.
Dokładnie. Racja, racja. Ale powiem Ci... że faceci nie lepsi. Żebyś wiedział jakie to ploty tworzą. Wiecej ich w grupie to gorsze afer niż z babami ;).

Gość mmmagduka
i niestety musze przyznac Ci racje:(

Gość pierwsza linijka google
wkradl sie tu jakis blad: obserwator BAB wypowiada sie na temat KOBIET... wiec, o kim mowa? :P

Gość izz....
Moje drogie on sie wypowiada na temat bab wlasnie , bo my kobiety nie zazdroscimy sobie kiecek ani urody ani faceta- bo kazda uwaza ze i tak ma to lepsze niz inna ;), Aby faktycznie sa baby, jak dobrze byc kobietą:) Co do facetow, jako ze z nimi pracuje i sporo mam znajomych plci meskiej, moge smialo powiedziec ze to plotuchy straszne , zazdrosnicy ze inny ma lepszy samochod, ladniejsza kobietke itd itd...

Gość pierwsza linijka google
izz.... -> pozwol, ze sprostuje: kazda kobieta ma to, co - czego chce - co uwaza za niezbedzne nie oglada sie na innych, bo zna wlasna wartosc i dokonuje trafnych wyborow no i potrafi cieszyc sie szczesciem innych :P

Gość izz....
trafne spostrzezenie i to bardzo:))

ja sie zgodze z autorem topicu. Sama jestem kobieta i lubie przygladac sie na inne dziewzcyny, sa beznadziejne, puste i zawistne tak jak mowisz, naiwne i zaborcze. nie wszytskie takie są, ale wiekszosc taka wlasnie jest.