Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawskaaaaaaaaa

OpisGG, z numerem telefonu. Jaki?????????

Polecane posty

Gość Ciekawskaaaaaaaaa

Hej, chciałabym ustawić opis na gg, tak by ująć tam numer tel, i zeby byl nie banalny, oczywiscie ustawiam go specjalnie, by niby "przypadkiem" dostała go pewna osoba, ale tak by nie podejrzewała, ze o nia chodzi. zastanawiamłam sie... bo przecież gdybym napisała "aga,w razie "W" dzwoń! nr..." to głupio bo takie info mogłam wysłac tylko do tej osoby. macie jakieś ciekawe propozycje?????

Gość absolutnie NIE
umów się z kimś znajomym, np z kumpelą, że napiszesz na gg "anka! zadzwoń! 643652639537210579 czekam. PILNE" i już po co się męczyć, tylko kogos musisz wtajemniczyć ;)

Gość Ciekawskaaaaaaaaa
mogłabym wymyślić imie, to nie problem, tylko , że takie info mogłabym bezpśrednio wysłać do tej osoby, a skoro to taka pilna sprawa z ta Anką, to ona nie ma mojego nr? :o

Gość absolutnie NIE
możesz być niedostępna na gg i czekać na tel. trochę wyobraźni :) a czemu bezpośrednio do tej osoby nie napiszesz, albo wyślesz ten nr? mozesz nowy numer gg zrobić - na jeden raz, jak juz sie tak bardzo wstydzisz, i wyslać

Gość absolutnie NIE
zawsze można zmienić telefon i nie miec numeru jakiegos zapisanego, jezu.. tysiac powodów moze być

Gość ja bym napisał w opisie gg
"Nie mam mnie,razie czego dzownic po xxxxxxxxx"

tam mialo byc POD a nie PO :-P

Może być coś w styli \" Nie ma mnie. 608***888 jeśli tęsknicie to na kom.\"

tez dobre;-)

a ja czesto zsoatwiam w opisie numer telefonu i wcale nie zauwayzlam zeby to byl jakis problem...u mnie to po prostu norma... napisz chociazby 1. Only SmS 2. na spacerku, tylko fon 3. Dostepna tylko pod 4. Jesli ktos sie steskni ==> to wcale nie musi byc nic skomplikowanego nnie wiem moze to ja ejstem dziwna ale na moim gg nr fona zawsze parwe jest jak jestem niedostepna zrseztya na mojej liscie jest wiecej opisow z numerami komorek wiec bez obawy mozesz chyba cos takeigo napisac:)

Gość Ciekawskaaaaaaaaa
dzięki , jesteście kochani :)