Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miligrosz

On ciagle zmienia zdanie!!!

Polecane posty

Gość miligrosz

najpierw chcial sie rozstac bo byl niezdecydowany, ale chcial bliskiej przyjazni....potem stwierdzil ze przyjazn to za duzo tak od razu po rozstaniu i w ogole zerwal kontakt. a potem mowi ze chce bysmy byli znajomymi, ze nasz zwiazek nie byl celem jego zycia ale byl wazny,a w przyszlosci nie wiadomo jak to jeszcze miedzy nami bedze... i co teraz?

a mówią ze to kobiety nie wiedzą czego chcą....co do faceta odpuściłabym sobie

Gość miligrosz
tak byloby rozsadnie ale bylismy razem pol roku i go kocham ;(

Gość miligrosz
i nie wiem czemu tak nagle naszly go watpliwosci,przeciez bylo super! i jeszcze z tym kontaktem, ciagle go chcial a nagle nie chce?

Gość miligrosz
19,5 roku

no to młody...pół roku to jeszcze nie dramat...moze on faktycznie potrzebuje czasu albo poprostu nie dojrzal jeszcze na tyle zeby byc w zwiazku...19 lat to prawie dziecko (wiesz co mam na mysli:D) faceci dojrzewają później

Gość Kinga567
Wywal gościa na rok i powiedz, żeby się zastanowił i po tym roku powiedział, czy jeszcze o coś mu chodzi. Zyskasz rok spokoju, a on może dojdzie do jakichś konstruktywnych wniosków. Bo na razie jak widać nie wie czego chce i tylko Ci głowę zawraca. I nie daje ci ułożyć sobie życia.

Gość miligrosz
na razie rzeczywiscie zerwe z nim kontakt...macie racje, to ejszcze dzieciak..bedzie mi ciezko ale coz....niech sie zdecyduje czego chce!