Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marinetka

wyruch...ał mnie w usta

Polecane posty

Gość mlode ciele
no mi tez sie podoba.. :) inaczej nie pozwolilabym mu na to .. szanuje sie i szanuje swoje cialo. On potrafi byc delikatny , czuly i bardzo kochajacy. Jestesmy razem ponad 3 lata i uwierzcie mi fakt ten nie oznacza , ze on mnie nie kocha.

Gość z wiekiem dochodzę do
wniosku, że faceci są bardziej pojebani, niż ustawa przewuduje., Życzę wam wszystkim, zeby was ktoś kiedyś też wyruchał w dupę i w ryj. Smacznego🖐️

Gość abbaaa
jak cie kreci to twoja sprawa, kazdy robi to co lubi, ale jak ktos sie zmusz do czegos, wbrew sobie to tego nie rozumiem

Gość 45678
mnie też,

Gość ale kur....wa
co WAS w tym kreci!???????????????????????

Gość mlode ciele
abbaaa-->> a tak z ciekawosci.. i naprawde prosilabym o szczera odpowiedz.. ile masz lat? i czy mialas partnera przez dluzszy czas ( aby moc sie rozkrecic w lozku i siebie nawzajem poznac)

Gość abbaaa
jest roznica w namietnym seksie, gdzie obie strony tego chca i to akceptuja, a tym, ze facet wbrew tobie zmusza cie do tego

Gość mlode ciele
ale kur....wa-->> sam fakt , ze jemu to sprawia przyjenosc podnieca mnie.. zrozumie ten , kto bedzie chcial to zrozumiec

Gość z wiekiem dochodzę do
tak, bo ruchanie kogoś wd upę jest takie namiętne:O tak samo duszenie kutasem...

w zaj**istym tempie opróżniam okoliczne kontenery na smieci przetrząsając góry odpadków w poszukiwaniu puszek po śledziach w oliwie. Z puszek robię nowoczesne grzechotki dla niemowląt a resztki oliwy używam jako maseczki poślizgowej na mój obolaly po codziennych konwersacjach z dozorcą Heńkiem odbyt. :classic_cool:

Gość abbaaa
mlode ciele, a jak sadzisz?

Gość Julka212121
RAZ w życiu mi facet coś takeigo zafundował! Miałam wtedy 17 lat. Potem przyznał,że chciał mi w ten sposób dać nauczkę bo rzekomo go zdradzałam......... Własciwie to byłam zmuszona do takiego seksu. Dziś mam 21 i na widok penisa robie się blada. Nigdy w życiu nie bede uprawiała nawet zwykłej miłości francuskiej Mój obecny partner przez to cierpi a jest normalny bo nie moge nawet spojzec na jego penisa bo mi się wszystko przypomina. Te kobiety co pisza ze je to kreci na 100 procent nigdy nie mialy z tym doczynienia

Gość Prawwdziwy faccet
Julia-trafiłaś na wyjatkowego palanta byłaś u psychologa?

Gość mlode ciele
Julka212121-->> oj mialam.. nie wiem jaki cel mialabym w tym gdybym pisala bajki..

Gość Marzzenaa
Julka! chcesz pogadać mam podobne wspomienia masz gg?

Gość sprobujcie a potem narzekajcie

Gość sprobujcie a potem narzekajcie

Gość Julka2121
nie nie mam pozatym nie chce mi się o tym gadać

Gość bli ble blu
Julka... To byl w pewnym sensie gwalt, wiec wspolczuje.. Jednak kazdy czlowiek ma jakies swoje zboczenia i kazdego pociaga cos innego.. Mnie podnieca ponizenie i sluzenie, ale jakiegos ostrego sado juz bym sie bala.. Kazdy robi to co lubi. Otwarcie sie przed partnerem w lozku na pewne sprawy bardzo przyciaga :)

Gość trudno się dziwić że potem fac
eci traktują kobiety przedmiotowo. Gdyby ktos mi co stakiego zaproponował, wolałabym być sama.

Gość abbaaa
to spadaj do wora

Gość do Pana Mariuszzza
Popieram sama miałam to właśnie napisać.

Gość taaaaaaaaa i jak zwyle winna
kobieta...' Facet palant nie winny winna kobieta! Ku...a jak czytam to forum to zaczynam nienawidziec mezczyzn i cierpi moj Misiek bo sie nie chce kochac to forum odbiera mi ochote na seks...

Gość ja wam powiem czemu
mnie to kreci... am sklonnosci masochistycze a to jest wyaz calkowitego poddanie sie partnerowi

Gość abbaaa
mylicie pojecia, jak ktos lubi prosze bardzo,ale dziewczyna zostala do tego zmuszona, wiec wniosek z tego taki, ze facet jest zerem

Gość 45678
Julka - to był gwałt! Nie dziwię się, że nie możesz patrzeć na penisa. Mój facet mnie do niczego nie zmuszał. Samo tak wyszło pierwszy raz, robiłam mu laskę i jakoś się w podnieceniu poruszył. A mnie to też podnieciło i pozwoliłam mu dokończyć. Zresztą, wcale mnie nie dusił, zawsze jest bardzo delikatny.

Gość zabbaaa
ja lubie ten rodzaj pieszczot. nigdy nie mialam oporow.

Ja jestem kobieta i mnie osobiscie zajebiscie to podnieca! Jakas panna napisala, ze nie wierzy w to, ze laski moze to krecic- nie wiesz co dobre kobieto ;)

ktos tam pytal CO nas w tym podnieca- wiec przede wszystkim, jesli o mnie chodzi, fakt, ze czuje jego dominacje, cos w rodzaju wyzszosci nade mna, co uwielbiam :) nawet jak o tym mowie, czy pisze robi mi sie wilgotno.... mrauuu...

Gość do torque
nic dodac nic ujac, wlasnie tak to odczuwam.