Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomocycccc

poradżcie

Polecane posty

Gość pomocycccc

Problem jest taki, że zawsze jak są jakieś wolne dni, weekendy, święta itd to rzadko się sidujemy. wtedy on chce dokładnie wiedzieć co robiłam, gdzie byłam z kim i tak dalej. jak spowiedż prawie że. ja wtedy odpowiadam, ze nie musimy się sobie tłumaczyć. a to powinno chyba byc na taiej zasadzie, że jak ktoś chce opoowiedzieć coś to mówi, a wtedy i druga osoba opowie, co robiła. a nie takie wypytywanie. okazało się jednak, że on wymaga więcej ode mnie, niż od siebie. jestem wczoraj w domu i koło 24 dostaje smsa od niego: " Bede o 1 najpozniej".... myślę sobie na pewno nie do mnie, pewnie do jego mamy... za godzinę już sms do mnie " dobranoc" dzisiaj wysyłam mu smsa skąd te" bede o 1 najpozniej" się u mnie wzielo". odpisuje, że to do mamy miało być. odpisałam coś tam, żeby uwazał co do kogo wysyła, bo kiedyś dowiem się czegoś, czego nie powinnam... a on do tej pory cisza no i powiedz teraz czy to jest w porządku. dowiaduje się- i to jeszcze przez POMYŁKĘ- że go w środku nocy nie ma w domu, a on chce ode mnie, żebym mu się tłumaczyła co robiłam w dzień. i do tej pory nie wiem, gdzie był, z kim, i co robił... przecież ja absolutnie nie mam nic przeciwko temu, że on wychodzi z kolegami. bo i ja to lubię robić. nie chodzi to o pytanie o pozwolenie na wyjście. no ale chyba jakieś zasady są, że się chociaż mówi o tym.... dwa lata jesteśmy razem... i po ostatnich przejściach jak to się mówi- chyba potrzebuję seperacji.... a co dalej nie wiem.... on pewnie teraz uważa, że nie ma problemu zadnego, bo mu nic nie powiedziałam.ale ja nie chce z nim rozmawiać. bo co mu powiem... nie wiem co z tym dalej zrobię. ale na pewno nie potrzebuję TAKIEJ "miłości"

Gość pomocycccc
pomozcie