Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak jak

jak sie ubrac

Polecane posty

Gość no jak jak

sluchajcie, mam juz 25 lat bylam juz wielokrotnie na roznych rozmowach ale tu to za cholere nie wiem jak sie ubrac chodzi o rozmowe kwalifikacyjna w sprawie studiow bardzo prestizowych cos w rodzaju podyplomowej politologii i nie moge wygladac jak sekretarka a jedoczesnie nalezaloby sie ubrac z klasa ale jednoczesnie nie przedobrzyc w strone szkolnego mundurka mam w planach zakupienie czegos na ta okazje czy czarno bialy zestaw w takich okolicznosciach jest konieczny? co z butami, konieczne obcasy? tak na marginesie to jestem wyrazista brunetka bardzo was prosze o pomoc

Gość hmm szary garnitur
np w czarne prazki , do tego np. blekitna koszulowa bluzka i czarne dodatki ? (pasek,buty,torebka) ?

Gość hmm szary garnitur
buty raczej na obcasie, ale nie musza byc nie wiadomo jakie ;)

Gość hmm szary garnitur
szary garnitur = mialam na mysli GRAFITOWY (ciemnoszary)

Gość no jak jak
hmm szary garnitur... ostatnio mam hopla na punkcie jasnego brazu takiego karmelowego mam juz torebke i szukam butow co by moglo do tego pasowac? czuje sie pewniej w spodniach wiec czy myslisz ze szary garnitur pasowal by? bo ja mysle ze to ladnie razem by wygladalo tylko nie wiem czy na taka okazje to nie za ekstrawaganckie. ja jestem odwazna i pewna siebie ale nie wiem czy to by bylo dobrze widziane masz pomysl?

Gość hmm szary garnitur
hmm jasny braz ,to chyba nie wiem czy sie nadaje taki kolor na rozmowe kwalifikacyjna ? Nie mam pojecia... Szary jest wg mnie "bezpieczniejszy" .... oczywiscie pisze o rozmowie w sprawie pracy , nie studiow ;)

Gość no jak jak
problem w tym ze uwazam sie za osobe z gustem i stylem ale raczej w sytuacjach casual a co do strojow sluzbowych to mi jeszcze brakuje obycia

Gość no jak jak
czyli po prosu olewam torebke ktora juz mam kupuje wszystko szare i czarne... i problem z glowy

Gość no jak jak
z drugiej strony chcialabym sie tez troche wyrozniac zeby zapasc w pamiec komisji tylko ze pozytywnie a nie dlatego ze ubralam sie na rozowo...

Gość no jak jak
w kazdym razie to dobry pomysl z tym szarym garniturem bo pewnie bede mogla w nim potem obskoczyc wiele takich okazji

Gość no wlasnie
uniwersalny jest , ja tez sobie taki wlasnie nabylam , zaplacilam kupe forsy i mam zamiar w nim pochodzic ... ;) Kupilam swoj w Promodzie - grafitowy w czarne cieniutkie prazki :)

Gość chcesz byc zapamietana
to ubierz sie stylowo, na pewno nikt nie wpadnie na taki pomysl by sie ubrac inaczej niz standardowo a z reszta na tej komisji bedzie sie liczyc twoja wiedza i pewnie bedzie duzo kandydatów wiec bedzie sie liczyc pierwsze wrazenie