Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjbvcdj125

Czy milosc powroci

Polecane posty

Gość kjbvcdj125

Od ok. 2 lat jestem z pewna dziewczyna w zwiazku .. Troszke dziwnym zwiazku bo jestem za granica Polski ona teraz rowniez.. Widujemy sie tylko 2 razy w roku .. Pzrez cale wkacje i swieta .. Ja ja bardzo kocham , ona rowniez mnie kochala .. Bo jak jest teraz to juz nie wiem .. Jakis czas temu poznala pewnego chlopaka , ktory byl ( pewnie dalej jest) nia zaintersowany .. I od tego dnia wszystko wlasnie sie zmnienilo .. Tak naparwde to nie wiem co powienienem zrobic .. Za miesiac bedziemy sie widzieli .. Przez cale wakacje .. Tylko ze bardzo boje sie tego spotkania .. Za kazdym razem kiedy rozmawiamy telefonicznie slysze tylko ze musimy porozmawiac w 4 oczy i zastanowic sie nad naszym zwiazkiem .. Tylko boje sie ze ta rozmowa moze oznaczac koniec naszego zwiazku .. Koniec moich marzen , mojej milosci .. Co powinienem zrobic ??? Tak bardzo sie boje ...

Gość nnnoonieeee
zwiazki na odleglosc nie maja przyszlosci... w waszym przypadku to nawet trudno mowic o zwiazku.. nierstety.. no bo ile w sumie sie widzieliscie przez 2 lata.. ze 4 miechy chociaz?? :/

ja wierzyłam w swój zwiazek na odległośc ....przez prawie dwa lata ...spotkania nawet co miesiąc.....nie przetrwał....były zdrady....z jego strony.....teraz juz nie wierzę że miłośc wszystko zwycięża........nie odległości