Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jucha

dziewczyny pomocy!!!!plis

Polecane posty

o rany ale ja jestem głupia..zawsze robiłam włosy na blond.tzn farbowałam.cos mnie pokusiło ,bo juz miałam odrost i kupiłam sobie nowego castinga z l\'oreal o kolorze mroźny beż ,bo chcialm dojsć juz do swojego naturalnego koloru..a one wyszły prawie czarne co teraz zrobicżeby sie pozbyctego koloru>>bardzo bardzo prosze o rade

zdaje sie ze tu pomoże wyłącznie fryzjer ja bałabym się dalszych eksperymentów na własną rękę :O swoją drogą jakim cudem beż wyszedł czarny?

no włąśnie ja tez jestem cholernie zdziwiona..jeszcze ekspedjentka w sklepie mówiła że wyjdzie kolor taki jaki jest..o rany co ja dobrego narobiłam ide zaraz kupie jakąś szmponetke..

może to cos pomoże..ale jestem zła..bo zawsze kupowałąm z l\'oreal\'a i byłam zadowolona a tu takie rozczarowanie...

tylko jaką szamponetkę? czarną żeby kolor wyrównać? a blond może ci nie odbarwić włosów z powrotem tylko np. wyjść rudy

no tak nie pomyślałam.. ale casting to szmpon koloryzujący nie farba to może da rade..;/

a moze w środku z kolorami w pudełku się pomylili? napisz do loreala albo zadzwon i powiedź jak Cię użądzili. a z włosami. kup nowy albo idź do fryzjera

szampon nie szampon ale barwnik zostawił i teraz diabli wiedzą jak to zareaguje. możesz spróbować blondu, ale jak nie wyjdzie 2 raz pod rząd to już tylko fryzjer zostaje - żeby włosów nie zniszczyć już dokumentnie

mam nadzieje że to będzie się zmywac caodzienie włosy myje.słyszałm tez że szampon przeciwłupoieżowy pomaga w pozbyciu sie koloru..niechcianego

jucha- Ty pędź do fryzjera!!!!!!!!!!!! niczego już nie nakładaj- lec do fryzjera- szczerze!! to jest najlepsze wyjście- nie zejdzie Tobie ten czarny po myciu włosów- niestety- zaszła po prostu reakcja chemiczna i nie ma co liczyc na szmpon- nawet przeciwłupieżowy fryzjer nałozy dekoloryzator i później wyrówn akolor- powinno być ok ale sama nic nie rób

fakt - kolor szybciej blednie po przeciwłupieżowych

no to mnie wystraszyłyście ...a wiecie co jest najgorsze że u mnie w mieścinie to nie wiem czy akie cos zrobia;/o rany jestem załamana.ide sie odświerze na spacerze z psem..

spokojnie - do takich operacji jest przygotowany każdy zakład fryzjerski, nawet taki osiedlowy

Gość no normalnie szok
mi tez kiedys czarne wyszly jak farbowalam na braz. Mylam bez przerwy przez 2 dni i sie zmyly do brazu. Pewnie masz wlosy zniszczone. Ja mialam zniszczone i dlatego mi wyszedl ciemniejszy kolor :/

Gość Eweliiiiiiiin
Ja mam ten sam problem co kolezanka. Wprawdzie nie mialam jasnego odcienia blondu , lecz wpadajacy w rudy . Kupilam farbe Loreal casting - Kolor caffe latte na opakowaniu wydaje sie duzo jasniejszy niz kolor karmel .Wygladal naprawde super - wlasnie o taki kolor mi chodzilo . Mialam nadzieje ze wlosy beda jasniejsze niz mialam przed farbowaniem i wyrazniejsze jednoczesnie , Jednak tak sie nie stalo. Zamiast koloru rudawego -tzn taki rudawy blond , wyszedl mi braz i to ciemny - szok ~~!! nie wyglada moze zle , lecz zastanawiam sie wlasnie czy Loreal casting czesto ma takie wtopy i czy juz w ogole nie kupowac ich farb

Gość klaudynaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu ---> http://is.gd/Vin