NEW LIVE 0 Napisano Maj 2, 2007 Witam, Zapraszam Wszystkich, którzy tak jak ja chcą zgubić zbędne kilogramy. Ustaliłam sobie dietę, którą właśnie dziś rozpoczęłam i mam nadzieję ż e przyniesi ona efekty. Dieta jest prosta jest to dieta zwana dietą MNIEJ ŻREĆ!!! Podaję menu: ŚNIADANIE: KAWA Z DUZA ILOSCIA MLEKA I DWIEMA ŁYŻECZKAMI CUKRU TRZCINOWEGO GODZ.12 KOKTAIL MLECZNY Z BANANEM I TRUSKAWKAMI LUB INNYMI OWOCAMI MIEDZY15-16 jAKIES GOTOWANE MIESKO BADZ RYBA Z PIEKARNIKA I DUŻO SURÓWKI. W ciągu calego dnia nalezy pic duzo wody i mozna jesc do woli owoce, no i bardzo wazne w miare mozliwosci ruszac sie. Zapraszam wszystkich którzy chca ze mna powalczyc. Ja dzis zaczełam i po wypiciu kawy nie chce mi sie jesc. Naprawde kawa nczczo powstrzymuje głód. Acha, do diety nalezy właczyć chrom w tabletkach, pomaga walczyc ze słodyczami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ficulka 0 Napisano Maj 2, 2007 Przykro mi, ale nie wróżę Ci powodzenia z taką dietą - powód jest bardzo prosty - indeks glikemiczny ;) Przeczytaj książkę Michael Montignac \"Jeść, aby schudnąć\" - znam kilkanaście osób, które zrzuciły kilogramy po ZMIANIE SPOSOBU ODŻYWIANIA - ale nie znam NIKOGO, kto schudłby na stałe po zastosowaniu DIETY - niby mała różnica w sposobie myślenia, ale zmienia całe życie... Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość niestety ale Napisano Maj 2, 2007 ja od zawsze pije kawe naczczo i ona juz na mnie tak nie dziala, ale jeszcze jakie to maja byc koktajle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 podłączam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEW LIVE 0 Napisano Maj 2, 2007 MLECZNY KOKTAIL Z OWOCAMI!! MLEKO+OWOCE ZNAM OSOBY KTÓRE ZRZUCIŁY I TERAZ UTRZYMUJĄ SWOJĄ WAGE. Do Tarja 1978: Witam Cię i cieszę się że bedziesz ze mna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 NEW LIVE czy zamierzasz ważyć 55 kg? Jaka jest Twoja obecna waga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 Nie potrafię zrezygnować z kawy.Z kawy z mlekiem i cukrem oczywiście.Dla mnie to kwintesenscja smaku. Uważam że jeśli będziemy jadły to samo co do tej pory ale o polowę mniej to musimy schudnąć.Do tej pory jadłam zbyt dużo i przytyło mi się troszku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEW LIVE 0 Napisano Maj 2, 2007 Tak zamierzam tyle ważyć, juz kiedys tyle wazyłam, ale po ciazy \"troche\" mi przybyło. teraz mam 80!!! Wiem, że bedzie ciezko ale dam rade!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tak_tak Napisano Maj 2, 2007 a później zaczniecie normalnie jeść i JOJO ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 a ja po ciąży nabawiłam się tendencji do tycia :(.Walczę z obżarstwem bo wiem czym to grozi.55 kg ważyłam jeszcze jesienią tamtego roku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEW LIVE 0 Napisano Maj 2, 2007 Moze nie. Jesli nie spróbujemy to nie zobaczymy, ale dzieki za wsparcie tak_tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 tak tak, chodzi o to żeby przestać się obżerać na cale życie.Nie żyjemy po to aby jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NEW LIVE 0 Napisano Maj 2, 2007 Tarja a ile teraz ważysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Tarji Napisano Maj 2, 2007 co rozumiesz prez obzarstwo?Daj przyklad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 w sumie to nie ważę dużo, ale wszelkie sadło gromadzi mi się wokół talii i wyglądam jak wyglądam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tarja1978 Napisano Maj 2, 2007 obżarstwem nazywam to, że jem bo mi coś smakuje a nie dlatego że jestem głodna.Bywało że zjadałam tyle obiadu co mój mąż a potem leżałam bo brzuch mi pękał.To właśnie jest obżarstwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ile masz wzrostu Napisano Maj 2, 2007 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia_20 Napisano Maj 2, 2007 i co z ta kawa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość EttE Napisano Maj 2, 2007 Witam, również od dziś zaczęłam walkę z kilogramami :) na 164 cm ważę 75 kg i chcę zejść 20 kg w dół do 55kg. Planuję jeść systematycznie śniadania przed wyjściem do pracy ok godz 7.00 (płatki z mlekiem bądź biały serek). W pracy duża kawa (bez mleka i cukru bo taką najbardziej lubie). Obiad ok 17.00 po powrocie z pracy (talerz warzyw z rybą z grilla bądź coś wymiennego bez smażenia). Do tego jazda na rowerze z i do pracy (ok 10 km w jedną stronę). Nie mam doświadczenia z dietami ale myślę że w miare dobrze to sobie wykombinowałam :) Jeśli ktoś się zna i uzna że jednak się mylę to proszę o zwrócenie mi uwagi :) NEW LIVE, troszke inaczej jak Ty chce to zrobić ale myślę że razem jakoś łatwiej nam będzie :) no i mamy podobny start "wagowy" jak również marzenia końcowe się pokrywają :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ewcia_20 Napisano Maj 2, 2007 ja waze 60 wzrost 160 chce schudac do wagi 55-54 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość własnie piję kawusię na czczo Napisano Maj 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ach ta kawa...mniam Napisano Maj 3, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nania202 Napisano Wrzesień 14, 2016 daj spokój ja gdybym ważyła tyle co ty nie odchudzałabym się ale że ważę 90kg to już zmienia moje myślenie i trzeba zrzucić trochę tych kilogramów;) zaciekawiła mnie strona o African Mango http://afrikanmango.pl zamówiłam sobie zestaw;) i zaczęłam regularne posiłki plus bieganie i tak w przeciągu tygodnia zrzuciłam 2kg! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach