Wiotka 0 Napisano Maj 2, 2007 Bardzo proszę o pomoc. Szukam czarną włóczkę Carmen- . Jest to włóczka rumuńska. Bedę wdzięczna za wszelką pomoc. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desperado D Napisano Maj 3, 2007 Nie widziałam osobiście tej włóczki, ale o ile jesteś z Warszawy to w Wola Parku przy ul. Górczewskiej na przeciwko kas Auchan'a jest sieć różnych sklepików w tym jeden z akcesoriami do szycia, wyplatania i robienia na drutach, sama kupowałam tam włóczki i z tego, co widziałam kobitka ma niezły wybór. Powodzenia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiotka 0 Napisano Maj 3, 2007 Dziejkuję za informacje. Mieszkam w Opolu. Gdybyś była tak miła i podała mi nazwę sklepu to poszukam telefonu do niego i zadzwonię z pytaniem o wełnę . Jak będzie, to przejadę się do Warszawy i ją kupie. Ta wełna warta jest tego. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desperado D Napisano Maj 3, 2007 Jasne, jutro powinnam być w okolicy tego sklepu, poprosze o telefon i zapytam bezpośrednio. Musimy sobie pomagać :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dzięki ....ale wodę wydać Napisano Maj 3, 2007 a czy to jest dokładnie taka nazwa ??? może zajrzyj tutaj. http://www.allegro.pl/search.php?string=W%C5%82%C3%B3CZKA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiotka 0 Napisano Maj 4, 2007 Nazwa jest dokładnie taka. jak wspomniałam poszukiwania zaczęłam od internetu i oczywiście od allegro . Niestety nie znalazłam dlatego napisałam na topiku. Pozdrawiam i dzięki za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Desperado D Napisano Maj 4, 2007 Przykro mi, ale we wspomnianym przeze mnie sklepi, sprzedawczyn powiedziała, że nie ma tej włóczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiotka 0 Napisano Maj 6, 2007 Wielkie dzięki. Włoczka ta mimo, ze jest rumuńska został sprowadzona z Niemiec. Tyle udało mi s ustalić. Dalej szukam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach