Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luxia

ładna dziewczyna = powodzenie tylko u przeciętnych facetów

Polecane posty

Gość luxia

cierpie z tego powodu :(

daj fote to cie ocenimy z chlopakami do ktorej ligi sie zaliczasz :D

Do której ligii.....co za płytkie myślenie:P

Gość luxia
ech.. nie zapodam wam mojej fotki bo wam kopary opadna z wrazenia :P

bo uroda to nie wszystko ,trzeba mieć jeszcze to \"cos\" ;)

Gość luxia
no właśnie , to "coś" hmm.. :( moze tego nie mam, czyli tym przeciętnym się podobają dziewczyny bez tego "czegoś" :P

Gość facetttttt
jakbys byla ladna to nie wstydzilabys sie pokazac swojej fotki wiesz faceci przecietni do ciebie startuja bo ty jestes po prostu przecietna

Gość zimny Roman
czyli przystojni do jakich startują ? skoro nie do ładnych? i jeszcze coś co zauważyłem, laski myślą że jak startują do nich faceci właśnie tacy przeciętni to są ładne bo mają powodzenie...guzik prawda...90% jest średnich na maksa...Troche pokory panienki

Gość luxia
no bez przesady nie bede tu dawała fotki swoi\jej facjaty :o jeszcze ktos mnie tu rozpozna :o jedynie moge oczy pokazac :( ale moze faktycznie jestem tylko przecietna + nie mam tego czegoś :(

Gość luxia
no wlasnie czesto widać że przystojni faceci maja przecietne panienki

nie wiem bo ja kobieta jestem :P i do tego dzisiaj bardzo zakrecona :O ale na pewno sama wiesz ,że to co dla jednego jest ładne ,dla drugiego będzie np. przeciętne. Może po prostu jesteś zbyt wybredna :P

Gość ładna a fajna to nie synonimy
moja siostra jest bardzo ładna i ma przeciętnego faceta, którego bardzo kocha - może dlatego, że widzi w ludziach coś więcej niż wygląd. Moja bardzo ładna przyjaciółka ma przystojnego faceta. Mój super przystojny kumpel ze studiów ma przeciętną dziewczynę :) nie ma żadnej reguły... może po prostu jesteś nadęta i niesympatyczna, dlatego facet który może przebierać w dziewczynach (przystojny) nie zwraca na Ciebie uwagi, a przeciętny, którego nie stać na ładną i fajną dziewczynę zadowala się tylko ładną?

Gość facetttttt
jestes przecietna dlatego przyciagasz przecietnych uroilas sobie ze jestes ladna hehe tak jak jacek powiedzial ladni faceci to nie twoja liga :D

luxia - widzę że dla Ciebie wygląd jest najważniejszy... nie liczy sie dla Ciebie człowiek tylko jego opakowanie... pozatym nie ma ludzi ładnych i nieładnych są tylko różne gusta

Gość bonita muchacha
no glupio tak mowic i sie przechwalac ale tez jestem ladna. mam chlopaka z ktorym jestem szczesliwa. ale chcialam o czym innym. taka porawda ze faceci boja sie ladnych lasek- boja sie odrzucenia wysmiania. dlatego najwieksze powodzenie maja zwykle, przecietne dziewczyny. takiej bardzo ladnej poprostu sie obawiaja. super przystojniak ktory moze [rzebierac w laskach moze i do takiej podejdzie ale taki zwykly koles nie. nie rozumiem tego bo kobiety nie patrza tylko na wyglad. nie mowie tu o glupich nadetych fruziach ktore patrza na fure komore i skore tylko o dziewczynach na poziomie. taka prawda, troche sie poplatalam ale mam nadzieje ze sens mojej wypowiedzi zrozumieci:) pozdrawiam

Gość co wy gadacie
eee tam nieprawda jak dziewczyna jest fajna to przewaznie faceci sie boja ja zagdac poderwac bo dostana kopa a to ze ktos super wyglada wcale nieznaczy ze jest dobra osoba, jest tak ze jak fajny facet to tylko skacze z kwiatka na kwiatek a dziewczyny to samo.... a przewaznie sie widzi piekna dziewczyne i brzydala lub super faceta i poczware ,,,, ale wyglad nieswiadczy wcale o czlowieku tylko to co jest w sercu i glowie

Gość oj znam ten ból
mówiąc nieskromnie

Gość zieeeeeeeeeeeeeeew
te które w necie piszą że są "ładnymi dziewczynami" to pasztety że aż mdło się robi :D , nie wiem czemu niektóre maja tak wysokie mniemanie o sobie :)

Gość facetttttt
potwierdzam musi z niej byc niezly pasztet

Co za brednie że tylko u przecietnych facetów. Czym faceci większym ciesza się powodzeniem u kobiet, tym bardziej z tego korzystają. Są nie tylko romantyczni ale i pragmatyczni

Gość kasiasita
stek bredni,czyli brzydka zawsze wiąże się z przystojniakiem. Facet świadomy swojej atrakcyjności ,adekwatnie do wyglądu dobierze partnerke,ale bez uogólnień może też być odwrotnie.

Gość a ja jestem przeciętna i
mam powodzzenie u wszystkich.Zastanawiałam się dlaczego?Może właśnie mam to "coś" ?

Gość Silvy
No właśnie, też tego nie czaję... faceci chyba myślą, że jak ładna to od razu głupia, bo taki stereotyp przecież funkcjonuje. Gdzieś już czytałam (nie wiem czy tak jest rzeczywiście), że faceci widząc ładną dziewczynę, boją się do niej podejść, bo myślą, że odstawi takiego delikwenta na bok (np. uzna, że jest 'nie dla niej')...

Gość hohohohola
a co to znaczy przeciętny facet? jesli chodzi o urodę,to uwielbiam przeciętnych facetów,potrafią być baaaaardzo intere3sujący.Jedem przystojniak jest moim mężem,żadna przyjemność być zdradzaną.

Gość Aphrodesia
hohohola masz rację.Przystojni faceci często zdradzają tak jak i ładne kobiety.Brzydcy ludzie nie mają takich pokus

Gość kasiasita
sterotyp że ładny to pies na baby znam faceta który urodą nie grzeszy,a zdradza żona gdzie może to raczer tkwi w charakterze osoby

Gość hohohohola
Aphrodesia znam wielu naprawdę interesujących facetów,z urodą taką sobie.Imponują mi tym,że mają klasę i swoje zasady,szanują kobiety.Jesli facet jest zadbany,to bynajmniej nie ma dla mnie znaczenia jego uroda.

Gość tak bo wygląd jest najważniejs
zy....:O I tak za 10 lat będziesz tłusta, z rozstępami, z rozepchaną po porodach pochwą, ze zmarszczkami itd. I nikogo nie będzie obchodzić twój wygląd. Wiesz, z eobecnie ludzie żyją 75-85 lat?:O Pomyśl- 1/3 swojego życia spędzisz jako stara baba... Myślisz, ze wygląd się az tak liczy? Co ci wtedy po przystojnym w przeszłości facecie?:) Tylko debil może na tej podstawie oceniac ludzi:O🖐️

Gość Aphrodesia
hohohohola jak się dowiedziałaś że Twój Cię zdradził? Zdrady rzadko wychodzą na jaw