Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laikikrita

Polska policja jest do niczego dziś dostałam mandat za ....

Polecane posty

Gość laikikrita

za psa ,który nie szedł w kaganncu tylko go niósł w zebach 200 zł jestem wsciekła , jak sie bo\ija to nie widza tylko szukają takich na ktorych mozna zarobic

Gość hi hi hi hi
a mandat, niech zgadnę był w wysokości 200 zł? Pies wziął od psa? :-D

Gość a gdyby twój pies kogoś
ugryzł, to byłoby w porządku?

Gość laikikrita
tak pies od psa hehehe super ujęcie tej sprawy :) mandat 200 , pies był na smyczy w kolczatce i nikogo nie ugryzł ma dopiero 8 miesiecy szlag by ich wziął , znam przypadek gdzie bili męzczyzne ,bo kolezanka mi opowidała , jechał radiowóz i nic, a oni jezdza zbierac kase za psy :/

Gość hi hi hi hi
laikikrita, na Twoim miejscu nie dawałabym psu do pyska więcej niż 50 zł (swojemu psu) ;-)

Gość koc
CALY POZNAN CHOREM- idiota !

Gość Brondynka
Słyszałam o chłopaku pogryzionym przez psa bez kagańca. Chłopak sobie biegał w parku.

Gość koc
Mnie też ugryzł pies i nawet był na smyczy , ale jakoś nie pisze ,że nie powinno się ich trzymać w misastach !

Gość taki jeden kolo
a za sranie psów na trawnikach i chodnikach powinno sie dostać 500 zł.

Gość koc
a ile za sikanie w klatkach czy bramach przez pijanych facetów ?

Policja i cała ta bieganina za psami jest po prostu śmieszna. U mnie na osiedlu jest sklep, pełno meneli i dresów, czasem aż boję się tamtędy przejść, bo zawsze zaczepiają, kilka osób, w tym mojego dziadka w biały dzień tam okradli. Co na to policja? Raz w życiu widziałam jak się zatrzymali ( w suce, było ich tam chyba z sześciu) i pospisywali pijaków, a meiszkam tu ho ho i jeszcze dłużej. A przecież jest zakaz picia w miejscach publicznych. Za to świetnie wychodzi im ganianie bezbronnych emerytów i ich piesków, przeważnie pinczerków i jamników i wlepianie mandatów za niesprzątnięte gówienko albo,że pies bez smyczy! Chore!

Gość koc
CALY POZNAN CHOREM- a do facetów pachnie ?

Gość laikikrita
koc- brawo :) piszesz madrze ,z tym zakazem trzymania psow w miastach tez uwazam ,ze przesada oj ludzie :/ pies to najlepszy przyjaciel człowieka :) poza tym wiem,ze moja sunia nie ugryzłabyjest co prawda rasa uwazana za agresywne ,ale jest łagodna jak anioł

Tak, psy przeszkadzają no pewnie, ale jak idzie taki ojszczypłot jebany, wyrzyga się, zasika całą klatkę,, zbluzga wszystkich sąsiadów, bo on jest pijany to jest to w porządku?!

Gość laikikrita
wunderexxx - niestety to jest chore :/ bo policjanci to mięczaki ,boją się własnego cienia, a gadac z samochodu to ja tez moge , nie wychodzac :/ ja wygrałem życie - dokładnie :(

Gość Pwona Iavlović
bardzo slusznie dostalas mandat !!!

Gość koc
drażnią mnie te niektóre opinie ! To czy pies jest agresywny zalezy od właściciela nie od psa , a te zakazy to durne przepisy . Powinno się państwo zainteresować tymi bezpańskimi biednymi psami albo męczonymi czasem w schroniskach a nie karać ludzi .

Gość laikikrita
Pwona Iavlović - jesteś głupia :/

Gość hmm jesli dobrze rozumiem
a po co psu kaganiec w zebach ? no sorry, ale mandat Ci sie nalezal :P

Gość laikikrita
bo ona jest mądrym psem :) i lubi trzymac kaganiec w zębach :) niesie go poprostu ! a mandat z całą pewnoscia mi się nie należał !!! :/

Gość laikikrita
nie należał !!!

Gość jezeli ci sie nie nalezal
zloz skarge:P

Gość martusia111
A ja ostatnio szlam z moim pieskiem i napadl mnie inny. Oczywiscie pana wlasciciela psa brak. Balam sie niezmiernie, cud ze wyszlam z tego cala, tylko troche obsiniaczona, z rozerwana torebka itd. Zostala tylko wstret do psow. Nie mam nic do nienoszenia kagancow, ale na smyczy. Mandatz sa smiesznie drogie, kurcze juz za spoowodwanie kolizji na drodze daja mniej, a przeciez to gorsze niebezpieczenstwo zycia, niz jakis tam piesek, ktory szedl sobie uwadzony na smyczy z wlascielem.

Gość jezeli ci sie nie nalezal
"jakies tam pieski "wielokrotnie pogryzly smiertelnie dzieci!

Gość laikikrita
no niestety Martusia kolizja jest tańsza,ale do czego innego nasza policja sie nadaje jak nie do wyłapywania osob ,z ktorymi moga sobie poradzic i cos zarobic :/ echh obrzydzaja mnie "psy"