Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 28latka

jaki krem dla 28 latki na noc, pod oczy i pod makijaż

Polecane posty

Gość 28latka

doradzcie pliz. chodzi mi o krem taki w miare naturalny. ostatnio staram się przezucić na naturalne kosmetyki... cere mam mieszaną; jak nie pokremuje to jest strasznie sucha, ale z jakąś godzinę po makijażu świeci się na nosie i czole... jaki polecacie krem na noc, pod makijaz (moze jakiś majtujący) i pod oczy??? dodam, że nie mam zmarszczek, no może ze 2 takie delikatniutkie... ;) podobno nie wyglądam na swój wiek... ludzie przeważnie dają mi z 5 lat mniej niz mam.

Gość kosmetkyki miraculum
tylko tych uzywam i jestem zadowolona :-) najbardziej lubie serie hydra therapy i perla$jedwab

Gość 28latka
a te z perłą i jedwabiem to nie są przypadkiem po 35 roku życia?

Gość niebieskooookaa22

Gość niebieskooookaa22
naturalne kosm.: www.lavera.com.pl miałam różany dla suchej skóry, b.fajny http://www.weleda.com.pl/?m=100301010 krem na noc z Irysa b.fajnie nawilża może coś wybierzesz dla siebie 🖐️

też mam cerę mieszaną - wrażliwą i ciut przesuszoną :O i wczoraj zakupiła w aptece kapsułki z olejem z wiesiołka (tak bardzo na formu zachwalane) :) i na noc się tym wysmarowałam :) a rano po przebudzeniu wcale nie miałam tej ohydnej warstwy tłuszczyku jak po kremach :) i kupiłam w Rosmanie (jest teraz promocja i za 18 zł) żel-krem Happyderm z przeznaczeniem że będę go stosować na dzień (w ulotce nie pisze czy na dzień czy na noc) :) jeszcze nie stosowałam :)

zobacz sobei katalog na www.faberlic.pl a jak coś będziesz chciała to daj znać (gg2653390)