Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość letnia rosai watrobka

co mam z soba zobic...?pomocy

Polecane posty

mam 27 lat a jednak czuje sie nieatrakcyjna z wielu powodow po pierwsze nie stacmnie na narmmalne ubrania i ubieramsie w lumpeksie po umarlych babciach ;/ po drugie mam dlugie niescinane od 6 lat wlosy czarne brwi i lekki zarost kiedy ogole nogi zaraz odrastaja czarne kroty nie mam biustu i mam lekkiego garba filigraowa figura czy znajdkiedys meza chlopaka?

Gość buhhhaaaaa
czarne brwi to akurat dobrze.

Gość *Idealista z Marsa*
Na "300" był taki jeden garbaty gość. Moze om by cię chciał.

to nie podpuch apoprrostu nie mam juz sil i pisze prosto zmostu jak ta cala sprawa wyglada bez docinkow prosze

Gość *Idealista z Marsa*
Jak jeszcze napiszesz że nie masz na fryzjera i nie myłaś się od 6 lat to na pewno ci ktoś uwierzy. Daj sobie spokój z takimi tekstami. Nie trzeba być inteligentnym żeby wiedzieć że wystarczy trochę chęci żeby wyglądać jak człowiek a nie jak ścierka na którą się tu kreujesz.

kurwa ale mnuie nie stac rozumiecie???/jesli mam ciuchy to z lumpeksu nie stac mnie na kosmetyki nawet te najtansze;/

ale stac cie na kompa z internetem??To gratulujemy jesli oszczedzasz na mydelku zeby miec neta

Gość ja tez jestem biedna
nie mam kasy a włosy mam ściete modnie! koleżanka mnie ścinała i farbowała... Nie mam na solarke ale zawsze jakiś tani balsam i golarke do nóg sobie kupie.... I nie narzekam na brak po wodzenia Co do lumpeksów też się tam ubieram przy odrobinie gustu i smaku mozna się w nich naprawde fajnie ubrac Ja opanowałam ta technike i umie tam grzebac..Znaiduje takic ciuchy że moje kolezanki te bogate nie wierzą że to zlumpeksów za 2 czy 3 złotei pozyczaja