Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kokoroko

poziome kreski na brzuchu

Polecane posty

Go艣膰 kokoroko

pomocy !! od jakiegos roku na brzuchu pojawi艂y mi sie takie 3 poprzeczne kreski jakby zmarszczki ale ciagna sie przez ca艂y brzuch.. skad one mog艂y sie wziac i jak je usunac??? dodam ze jestem szczupla wiec to nie z nadwagi i to nie sa rozstepy owszem mam faldki jak siedze zgieta i wlasnie w tych miejscach sa te kreski prosze pomocie bo ja sie wstydze wyjsc na plaze :(

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 gfdgdg
to w艂asnie rozst臋py i maj膮 je ludzie bezwzdl臋du na wage.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 multimilioner
to s膮 w艂a艣nie fa艂dki t艂uszczu , mam takie same- trzeba schudn膮膰 , innego wyj艣cia nie widz臋...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoroko
kurcze to w koncu roztepy czy faldki tluszczu.. z tego wiem to rozstepy to takie biale kreseczki sa a ja mam bez koloru normlane takei jak skora.. robia sie czerwone jak dlugo siedze zgieta wtedy robia sie te faldki i te kreski czerwienieja moze powinnam jednak odchodzic brzuch by zadnych faldek nie bylo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ooooooooo
jesuuuuuu ludzie...podejrzewam ze masz z 12 lat :O nie siedzi tyle przed kompem i rob brzuszki :O tak to sie kazdemu robi jak dlugo dupe na kompei sadza :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ten ortograf
rozstepy jak nic... nie martw sie- nie pierwsza艣 i nie ostatnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nowanalato
mam tak samo, dobrze,ze zadalas to pytanie :) ale to chyba nie sa rozstepy bo nie ma tego caly... ja jestem bardzo szczupla wiec na pewno nie musze schudnac... tylko siedziec non stopwyprostowana ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jojjo
te kreski s膮 od cz臋stego i wielogodzinnego siedzenia przed kompem.pochylasz si臋 nad klawiatura i st膮d te zmarszczki:)ja tez mam takie odk膮d mam internet:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoroko
nie mozliwe ze do od kompa.. bo ja mam taka prace ze siedze przed kompem mase godzin czasem i 10 a nawet 12 dziennie ale tak pracuje od 6 lat a te kreski mam od roku moze 1,5

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kokoroko
a brzuszki robie.. nawet robilam 6 weidera ale przestalam po 8 dniu.. moze znowu zaczne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arana
czasem na cos takiego rozniez stosuje sie wstrzykniecie botoxu lub wypelniacza....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Normalne zmarszczki
zmarszczki:)co wy tu wymy艣lacie,a zawsze musi sie kiedys pojawic siedzisz siedzisz az wysiedzisz i juz masz

Udost臋pnij ten post