Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trochę zagubiona

dziewczyny...pomóżcie proszę...

Polecane posty

Gość trochę zagubiona

wiem że pytanie może się wydać śmieszne czy też oklepane...ale... podejrzewam że jestem w ciąży. skąd takie przypuszczenia? od kilku dni bolą mnie nie piersi, ale sutki...są bardzo czułe. poza tym boli mnie brzuch tak na dole...taki ból który słabnie kiedy podkurczy się nogi... ogólnie jestem przemęczona chociaż śpię dużo... co o tym myślicie? czy moje przypuszczenia są słuszne? dodam tylko że mogłam zajść w ciążę bo uprawiałam sex bez zabezpieczenia... pomóżcie :)

Gość hmm może jesteś w ciąży
💤

Gość trochę zagubiona
tak podejrzewam... ale czy interpretuję objawy prawidłowo ??? za wcześnie na robienie testu...

Gość nie panikuj
pierwsze objawy ciąży mogą wystąpić dopiero po czwartym tygodniu...

Gość trochę zagubiona
nie panikuję...bardzo bym się cieszyła gdyby to była prawda... w czwartym tygodniu piszesz...ale przecież tyle się piszę o wczesnych objawach. czy moje wskazują na ciążę?

Gość nie panikuj
odnośnie testu ciążowego. Testy wykrywają ciąże już po 7 dni od zapłodnienia, ale w początkach ciąży test należy wykonywać z rana.

Gość klakierka
Hm,mysle ze to moze wskazywac na ciaze i niekoniecznie objawy wystepuja dopiero okolo 4 tego tc

testy najlepiej robic w terminie spodziewanej@, wszystkie domniemane objawy przed terminem@ moga bardzo czesto swiadczyc bardziej o checi niz o fakcie zajscia w ciaze, testowalam juz na sobie, zycze ci zebys byla i trzymam kciuki, ale radze poczekac do terminu@, pozdrawiam

Gość nie panikuj
hmm.. ja w ciąży nie byłam ekspertem więc nie jestem, ale moja przyjaciółka jest w ciąży i ostatnio dużo o tym czytałyśmy. Ona robiła test w drugim tygodniu ciąży wyszeł pozytywnie. A objaw t.j. mdłości, osłabienie , bóle piersi i brzucha dopiero w 6 tygodniu.

Gość trochę zagubiona
czytałam że testy wykrywają ciążę już po 7 dniach...ale wiem też że wtedy nie są aż tak skuteczne i zalecane jest robienie testu w dniu spodziewanej miesiączki... kurcze...nigdy się tak nie czułam dlatego zastanawiam się co to może być...

Gość trochę zagubiona
dziękuję za dobre słowa :] chciałam się was po prostu poradzić...dziwnie mi troszkę z tą świadomością że muszę poczekać na wyniki :/ zastanawiają mnie te objawy...

Gość trochę zagubiona
dziś jest 23 dzień cyklu

a jakie sa zwykle dlugie twoje cykle?? troche jeszcze za wszesnie na objawy, ale!!!!! kazda ciaza jest inna, kto wie moze u ciebie jesli takowa jest daje juz jakies sygnaly, nietety nie dowiemy sie tego wczesniej niz za kilka dni....

Gość trochę zagubiona
malolepsza...cykle mam 30 dniowe :( niestety trzeba jeszcze poczekać na zrobienie testu :( wiem że to wcześnie na objawy ale mnie nigdy sutki nie bolały a teraz jak mąż je nawet delikatnie całuje to bolą...i ten ból brzucha :(

zagubiona, zycze ci powodzenia, musisz sie uzbroic w cierpliwosc, bo robienie testow 7 dni od domniemanego zaplodnienia to troche za wczesnie, jeszcze tylko tydzien i bedziesz wiedziala, trzymam kciuki, postaraj sie wyluzowac i o tym nie myslec, bo to jeszcze gorzej🌼

Gość bałałajkaa
a mam pytanko, po dwóch tygodniach test na sto procent pokaże ciążę? Jesli po 2 tygodniach od stosunku wynik jest negatywny, to znaczy, że na pewno sie nie jest w ciązy?

dwa tygodnie po stosunku test raczej wiarygodny, niepewnosci rozwieje na pewno@

Gość bałałajkaa
a jesli miesiączka była krótka i skapa, a test wyszdł negatywny to co wtedy? :)

Gość nie panikuj
No to nie ma się czy przejmować :)

wtwdy nalezy powtorzyc test, a najlepiej isc do lekarza, ktory potwierzdi lub wykluczy ewentualna ciaze.....testy jednak sa dosc wiarygodne, jednak moga sie mylic, zwykle jednak wlasnie w ta strone, tzn jak negatywny to nieraz poprostu nie zdolal wykryc ciazy....ale jesli to byla jednak@ a nie plamienie to raczej test pokazal prawde

Gość trochę zagubiona
dzięki dziewczyny :] pozostaje mi tylko poczekać i modlić się o pozytywny wynik :] dam wam znać :] pozdrawiam :]

Gość bałałajkaa
ja tez serdecznie dziekuję 🌻

witam:) kiedy byłam w ciązy nie maiałam zadnych objawow typu bolesność piersi czy ból brzycha. W czwartym tygodniu zaczelam wymiotowac i skonczyłam w czwartym miesiącu. Teraz staram sie o drugiego bobaska ,dzis dzien miesiaczki , bolą mnie piersi i brzuch ,tylko ,ze u mnie te objawy swiawcza raczej o nadchodzacej miesiaczce.:((cHYBA ROZNIE SIE PRZECHODZI PIERWSZE TYGODNIE ,NIE KAZDY MA TAK SAMO.