Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuuula

mam szorstka skore na posladkach i udach - co robic?

Polecane posty

Gość Zuuula

taka jakby gesia skorke caly czas:/ pomozcie...

Gość rysia130
zrob sobie peeling wez fusy z zapazonej kawy dodaj albo zel pod prysznic i tym sie " wyszoruj" pozniej nasmaruj oliwa u oliwek, albo do tych fusow dodaj oliwy z oliwek i tym sie "wyszoruj" puzniej splocz dobrze, rob 2 razy w tygodniu, zobaczysz jest rewelacja, jest to tez dobre na celulity, zycze powodzenia, napisz o swoich efektach, jestem ciekawa. pozdrowionka

Gość Zuuula
no wlansie zapomnialam dodac.. te pilingi i masarze nic nie daja..:( no moze minimalnie, ale ta "gesia skorka" jest caly czas, taka tarka:/ probowalam nawet przed pilingiem smarowac zmiekczajacym kremem do piet zeby jakos lepiej zlazilo ale na nic:( co jescze mozna zrobic?? kiedys slyszlam ze jest jakis krem na to ale nie pamietam nazwy:( a co z domowych sposobow??

Gość Zuuula
no bo zmiekczajacego do posladkow nie mam:P no ale to i tak na nic.. pomozcie proooszee!!!! sama nie lubie ich dotykac.. takie szorstkie a co mowic o chloapku..:/

Gość Zuuula
ejj no nikt nie ma takiego problemu?? prooszee....

Gość moze do dermatologa sie zglos
sa jakies preparaty na gesia skorke, poza tym ja probowalabym to natluszczac, zakladac folie na noc i cieple spodnie od pizamy

Gość AnonimTematyczny
Ja mam... i nic na to nie pomaga. To nie jest kwestia zszrowanie tego. Kremy nic nie dają. A w lecie to jest horror. Wydaje mi się, że to po prostu podrażnienie od siedzenia i skóra tak reaguje. Ja się już poddałam w tym temacie, a mąż się po prostu przyzwyczaił ;)

Gość Zuuula
no wlanise.. lato sie zbliza i znowu w stroj trzeba bedzie sie wbic.. zszorowac nie idzie, ale podobno jest na to jakis dobry krem, dawno temu slyszalam i nie pamietam. nie wie nikt?????????

ja polecam peelingi na bazie cukru lub soli oraz kapiele w olejku. a jak nie to dermatolog. po peelingu cukrowym z oliwka skora jest jak u niemowlaka wiec powinnas sie udac do dermatologa. pozdrawiam :)

Gość Zuuula
dzieki.. ehh poprubuj ejescze chociaz watpie zeby cos to dalo.. jakos glupio mi z tylkiem do dermatologa isc:P

Gość Zuuula
no wezcie nikt nie zna tego kremu?????

Gość sporo ludzi to ma
prawdopodobnie masz rogowacenie mieszkowe. Często na pośladkach, udach, zewnętrznej stronie ramion. Jest to nieuleczalne i praktycznie nic z tym nie można zrobić.

Gość Zuuula
no to zostalam pocieszona... ehh:( no ale przynajmniej wiem coz to jest:P ide sie wyszorowac moze cos da;)

Gość kokolinoo
musisz regularnie stosować kremy nawilżające. Najpierw zrób peeling całego ciała a potem smaruj ciało kremami. Polecam z Oriflame

Gość ja:P
Tez to mam:( Nasila sie zwlaszcza w zimie:/ Ogolnie to jedyne co pomaga i co zalecila mi kiedys pani dermatolog to natluscic i na slonce:) Zima robie to samo ale w solarium:/ Ewentaulnie po kapieli nasmarowac sie parafina ciekla i zalozyc obcisle spodnie( bawelna z dodatkiem elastiku)..Wiecej sie nie da z tym nic zrobic:((

Gość gość
Krem z dużą zawartością wit. A . Wieczorem peeling, rano krem.