Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonix

farba jeszcze raz?

Polecane posty

Gość sonix

ufarbowalam mojego faceta bo chcialam mu ciut rozjasnic wlosy-niestety kompletnie nie ma zadnej rozncy. uzylam farby garnier. bezpiecznie jest teraz uzyc innej farby czy lepiej odczekac? i jakiej najlepiej uzyc? chce zeby wyszedl naturalny efekt -tak jak wlosy rozjasniaja sie ciut pod wlywem slonca

Gość jesss
a jaki odcien uzylas?? jaki on ma naturalny kolor? napisz jaki chcecie uzyskac to ci pomoge jestem fryzjerka:)

Gość sonix
uuu... dobra kobieto gdzie sobie poszlas......

Gość sonix
help!help!help! :P

Gość jesss
witam cie na wlosy w kolorze ciemny blond musicie kupic farbe superrozjasniajaca z woda utleniona 9%.Niestety ale nie umiem wejsc na to zdjecie.Jak chcecie zrobic platynowy blond to polz 111nutrisse,albo 03 excellence,111belle color to sa najjasniejsze blondy zimne trzymaj je dluzej niz jest napisane tzn 40-50min przykryj mu wlosy folia lepiej sie rozjasnia:) mozesz tez podgrzewac suszarka.Jesli chce zimny bezowy jasny to 101 nutrisse albo 03 preference .Najlepiej pokaz mi jaki chcecie blond na jakims zdjeciu farby .Pozdrawiam

Gość jesss
ten mi sie wydaje lekko rudawy.. tak jak ci pisalam polecam ci popielate jasne zimne blondy 111nutrisse,111belle color i 03 excellence albo zimne beze 101 nutrisse i 03 preference wszystkie te farby sa dobre wychodza ladnie:).Trzymaj tak jak napisalam u gory

Gość jesss
aha no i jeszcze jedno ..jak by mu wyszly z lekkim polyskiem rudym te farby co ci napisalam w 90 % wychodza jak zimne:) ale jak by sie tak zdazyli to zrob mu plukanke srebrna badz fioletowa i bedzie zimny odcien bez rudosci.Najlepiej na 3 litry 1 zakretke jak bedzie maly efekt dolej jeszcze pol najkretni nie wiecej bo bede fioletowe w sumie to sie zmyje wiec sie nie martwicie:) pamietaj trzymaj 40-50min i przykryj folia pa

Gość sonix
na na tym przykladowym zdjeciu tak-lekko rudawy-ale przy skorze jest taki ladny blond :P dobra beda eksperymenty dzieki :P

Gość sonix
a i w ogole to lepiej odczekac troche czy moge od razu przystapic do dziela?

Gość jesss
wiesz niby powinno sie odczekac 14 dni ale jesli on nie mial wczesniej farbowanych i zniszczonych wlosow to mozesz zrobic mu dzis lub jutro:)

No ja tez mam zamiar rozjaśnić mojego TŻ więc bardzo prosze autorke topiku o relacje z przebiegu i efektu farbowania :)

Gość sonix
no nie mial :D dobra jeszcze raz dzieki za pomoc-w razie czego znowu bede szukala pomocy:P

Gość sonix
napisze jak tylko gdzies farbe kupie bo dzis to pozamykane raczej:) ale co tam weekend przed nami :P

Gość jesss
tylko pamietaj ze jak raz zrobi farba bedzie musial potem co miesiac robic odrost bo beda ciemniejsze widoczne chyba ze jak mu sie znudzi niech kupi farbe w kolorze jego naturalnych i po problemie:)

Gość a czy nie wiesz ze zeby
zrobic z ciemniejszego jasny trzeba uzyc rozjasniacza albo farby z rozjasniaczem taka zwykla ci nie zlapie.... a farbujac mu 5 razy to sprawisz ze mu wypadna wszystkie wkoncu:) moze niech lepiej idzie do fryzjera:)

Gość lilia21...
no wlasnie jess jej polecila farby superrozjasniajace czytaj ze zrozumieniem...

Gość zmartwiona niunia
skoro chce uzyskac efekt tylko o pare tonow jasniejszy to po co mi rozjasniacz? nie chce stworzyc kurczaczka...ewentualnie lysolca :)

Gość zmartwiona niunia
o powalily mi sie nicki :D sonix=zmartwiona niunia

Gość sonix
wyszlo zolte./.... uzylam pallette -popielaty blond ktory prawie byl bialy na opakowaniu :) i coz... teraz fioletowa plukanke?

Gość jesss
sonik napisalam ci jakimi farbami masz zrobic .nie bylo by zolto.palette to najwieksze dziadostwo!!!!!!! i czesto wychodzi zolto po za tym ze strasznie niszczy wlosy .zrob mu plukanke ale nei wiem czy bedzie ok mozesz sprobowac

Gość sonix
no tak ale jako ze prawie wszystko bylo zamkniete wyszlismy do marktu i nie bylo niesttey w ogole takich farb he.... spodobal mu sie odcien i bierzemy:) no to wzielismy.... :P najwyzej jesli plukanka nie pomoze zaiwtamy do fryzjera :P

Gość sonix
nastepnym razem bede posluszniejsza;P

Gość jesss
hmm zrob plukanke ale jesli ma mocna zolc to ciezko bedzie ja zakryc.ja bym na to jak nie pomoze plukanka polozyla 03 excellence z loreala powinno stonowac ta zolc i zrobic zimny kolorek.03 excellence jest zimnym jasnym popielatym blondem.wychodzi podobnie jak na jego opakowaniu .z tym ze z kazdym myciem jest jasniejszy i bardzo ladny:) i trzymac z 30minutek

Gość jesss
aha fryzjerka tez nic innego nie zrobi jak polozy na to zimny popielaty blond:) i na przyszlosc unikajcie pallety,joanny itd najlepsze sa farby loreala potem garnier potem belle color :) aha mozesz tez polozyc 111belle color zamiast 03 excellence jak by nie bylo

Gość sonix
he kochana... nie odczytalam twojej odpowiedzi i polecialam do fryzjerki... polozyla mu rozjasniacz-mialy wyjsc biale a jest zolty..... dobrze chociaz ze go obciela po ludzku to tylko w sumie na gorze ta zolc bije po oczach:) nie moge wrzucic foty bo znowu cos mi str nie dziala -moze zrobie to pozniej..... teraz bede szalec z ta plukanka chyba ze masz jeszcze jakis pomysl :)

Gość jesss
czemu jescze raz mu dala rozjasniacz dziwna ja bym mu polozyla farbe popielata zeby zniwelowala ta zolc albo zrobila ladny balejaz :) rob plukanka powinno byc ok a ona nie zrobila mu po rozjasnianiu plukanka?? jak wychodzi lekko rudy wasze robi sie potem plukanke pa

Gość sonix
no nie zrobila. polozyla utleniacz obciela i postawila na zel. no mamtutaj jakis specifik fluor jllum czy cos :) w kazdym badz razie fioletowa plukanka