Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekam na answers

nakreslcie obraz psychologiczny i fizyczny dziewczyny, ktora nie ma powodzenia

Polecane posty

Gość czekam na answers

Gość Dariusz
Tłuste włosy, ponura twarz, paląca. Szare łachy...A po co ci to?

Gość brzydka stara panna
Piszcie piszcie:)

brzydka lub wyjatkowo wredna lub wyjatkowo niesmiala. brzydka chce a nie moze, wredna nie chce, wiec nie moze, niesmiala sie boi, wiec tez nie moze.

Gość czekam na answers
bo moja kolezanka jest sliczna i nie ma kompletnie powodzenia, moze to przez niesmialosc?

Gość no wiec tak zakompleksiona
nielubiaca siebie,garbiaca się,unikajaca patrzenia w oczy, nadmiernie przejeta swoja powierzchownościa i zwracajaca uwage calemu swiatu na swoje niedoskonalosci. No i niemily zapach z ust

Gość hiszkin
bardzo ładna, samolubna, agresywna, z silikonowym biustem, reglamentująca seks !

Gość myszka w stringach
arogandzka piękność; zimna, chwilami wyuzdana i zamknięta w sobie dziewczyna, która nigdy nie zapomina o urazach. Na taką może i zwracają uwagę, ale żaden facet do takiej typiary nie "podejdzie" bojąc się tego jak ona go potraktuje. I mimo, że babka jest ładna, z wykształceniem, nawet zaliczone może mieć kilka konkrsów piękności, to... I tak jest sama. Na własne życzenie. :P

Gość Dar---
Ja jestem garbiąca się i w oczy trudno mi patrzeć, ale mam powodzenie, chociaż hiperpięknością nigdy nie byłam :o

lub zbyt glupia lub zbyt madra. chlopczyca albo stylizujaca sie na dziwke lub plastikowa idiotke.

Gość kobieta dziecko
nie zgadzam się: co to znaczy "nie ma powodzenia"? "nie ma powodzenia" czy "nie widać po niej, że się podoba mężczyznom"? bo mozna mieć powodzenie, ale unikać mężczyzn, bo jest się skupionym na własnym rozwoju a nie na lansowaniu się zeby szybko wyjsc za mąż

Gość Kocur w szpilkach
O_o Stylizująca się na dziwke, nieśmiała, ze schizą, że nie ma nic ciekawego do powiedzenia, z obsesją, żeby dobrze wyglądać... i taka dziewczyna musi zwracać uwage mężczyzn, ale skoro nie przejawia żadnej inicjatywy i... onieśmiela facetów wyglądem... Jest sama! :D I taka dama po trzydziestce, po politechnice, pewna że jest brzydka, nic nie warta.. i w ogóle do niczego,... popija pewnego dnia trzeciego drinka w swoim nowym mieszkanku przeglądając zaproszenie na ślub swojej średnio ładnej, średnio inteligentnej koleżanki z podstawówki. :P:P Hehe :D I gdzie tu kurna sprawiedliwość?? :P

Aaa, sorry.... miała byc dziewczyna, a ja kobieta jestem. Tylko lekko pijana niestety. :O

Gość majster
powodzenia u kogo

Im szybciej, tym lepiej. :O A w lustrze wciąż widzę dziewczyne. Naprawde jestem pijana już. :O