Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielbiciel Wyzwolonych

Lubię nowoczesne niezależne wyzwolone panie Tylko czemu one często są rozwiązłe?

Polecane posty

Gość Wielbiciel Wyzwolonych

Lubię kobiety wyzwolone. Tylko czemu większość z nich prowadzi niezbyt konserwatywne życie seksualne - uprawia przygodny jednorazowy seks bez uczucia, ma na koncie wielu partnerów itp.? Dla mnie nowoczesne, niezależne kobiety są super, ale jeszcze super by było jakby były bardziej cnotliwe i grzeczne

Gość szalona32
Ja jestem,wyzwolona,grzeczna i cnotliwa !!

Jakie są ? rozwiązłe ? Czlowieku trafiasz na takie, co nie znaczy ze wszystkie sa takie nie oszukujmy się . Wiele zalezy od gusty i pogladow oczekiwań oj lista moze byc dluga. Jednym takie odpowiadaja innym nie i to tez zalezy jak ta kobieta sie czuje po tym, gdy tak szybko oddaje to co ma najcenniejsze. Moze czesc z nich wylada tylko na niezalezne a tak na serio w glebi sa zdesperowane.Hymm sama nie wiem moglabym pisac rozprawki na takie tematy ;)

Gość Życie niczego nie uczy ludzi
Ja bym powiedział, że rozwiązła to dopiero potrafi być panna z dzieckiem, która jest utrzymanką swoich rodziców. Zero niezależności, a na dodatek się puszcza. Jak znowu wpadnie to jej rodzice będą łożyć na kolejnego bachora

ooooooo własnie, mozna na wiele sposobow rozumiec slowo rozwiązla, ale nowoczesna niezalezna to juz samo za siebie mowi ;) i tak poza tym mam ochote na kawe z mlekiem