Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikamano

Modne fryzury

Polecane posty

Gość Kikamano

Pomórzcie mi znależć jakąś stronę internetową z modnymi fryzurami, błagam! Mam 16 lat i nie mogę znależć niczego dla siebie.

Gość liliera
Właśnie ja też szukam. Jakby ktoś coś miał to dajcie znać. ;)

Gość kikimano
dzięki!! :)

Gość Weru
Mam falowne włosy. Zawsze sie czesze na bok z przedzialkiem i związuje włosy. wtedy wygladam z boku jak bym byla lysa niewiem jak sie uczesac niewiem co z soba zrobic.doradzciemi co mam zrobic. moje wlosy sa za ramiona troszke. Mam kolor włosów braazowy. Niewiem czy je wyprostowac. boje sie isc do fryzjera bo boje sie ze mi powie ze jak ja sie czesze bo ja nie umiem sie czesac.blagam pomozcie

Gość Weruś
Mam falowne włosy. Zawsze sie czesze na bok z przedzialkiem i związuje włosy. wtedy wygladam z boku jak bym byla lysa niewiem jak sie uczesac niewiem co z soba zrobic.doradzciemi co mam zrobic. moje wlosy sa za ramiona troszke. Mam kolor włosów braazowy. Niewiem czy je wyprostowac. boje sie isc do fryzjera bo boje sie ze mi powie ze jak ja sie czesze bo ja nie umiem sie czesac.blagam pomozcie

Gość Martuńka13
Mam gęste włosy do ramion, i mam podłuzna szczupła twarz.Jaka fryzura będzie dla mnie dobra??(MAM 13 LAT)

Gość justynks736273
ikf.com.pl to jest superowa stronka z moodnymi fryzami, gorrrąco polecam!

Co roku te trendy we fryzjerstwie się zmieniają w zasadzie, ale można znaleźć coś ciekawego, tylko trzeba szukać w dobrych miejscach. Nie zaszkodzi przejść się do sprawdzonego fryzjera i zapytać o to co w najbliższym czasie będzie modne.

To prawda :-) Idź sobie np do salonu Berendowicz&Kublin w Warszawie (oni robili fryzury m.in. do Tańca z Gwiazdami). Oni lansuja nowe trendy, które sami zresztą tworzą więc u nich się sporo dowiesz w temacie najmodniejszych fryzur

Gość ssserkowa
Jak mieszkacie w stolicy to polecam salon MAMP i mojego fryzjera Pana Marcina. Salon jest na Nowolipkach 13 i naprawde spokojnie tutaj mozecie w krótkiej chwili dzięki idealnej fryzurze stać sie gwiazdą.

Gość gość
na pewno zawsze byly i beda modne grzywki ;) ja ostatnio robilam prosta tu www.cortedelsole.pl i jestem zachwycona :D:D