Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mam 23 lata i jestem sama

minuta ciszy

Polecane posty

mam tylko rodzine i faceta. rodzina 100 km od miejsca gdzie studiuje i mieszkam z facetem. sa ludzie, ktorym mowie czesc na uczelni, sa nawet tacy, z ktorymi rozmawiam. rzadko, bo w przewazajacej wiekszosci to osoby, ktore sie mna nie interesuja. dlaczego? 1. mam faceta, dla wiekszosci znajomych odpadam, po co im poglebianie znajomosci z zajeta laska. 2. mamy rozne zainteresowania. bardzo rozne. albo oni nie maja wcale. 3. czesto sa to debile. nie placze, prawie niczego nie zaluje. tylko zazdroszcze czasem tym co maja inteligentnych, nieglupich, myslacych przyjaciol.

wiecie co mnie najbardziej doluje... nawet bridget jones miala 2 przyjaciolki i geja , ja nie mam nikogo, to mnie przygnębia lekko. PS. jak mam wyjsc do ludzi, co rozumiesz przez to? mam isc sama na impreze i saczyc drinka pod sciana czekajac az jakis nieudacznik zacznie mnie podrywac?

Gość heheheh
za dużo TV :D

Gość następna paniusia
która marzy o ideale a cała reszta to dla niej nieudacznicy dobrze ci tak. Dużo dziewczyn cieszyło by się jak by się nimi chociaż taki nieudacznik zainteresował.

Gość co za megaLOL
spojrzcie w lustro laski i zastanowcie sie, czy wy wogole zaslugujecie na pozadnego faceta? :O mniemanie macie o sobie ogromne. ciekawe tylko, czy czymkolwiek uzasadnione? :O

Jest jasne że wiązanie się z kimś tylko po to aby nie być samotnym jest bez sensu ale dlaczego zakładacie że chłopak który Was będzie podrywał na dyskotece to od razu nieudacznik?

co za megaLOL------> Tak, spojrzcie w lustro i pomyslcie,czy zalsugujecie bla bla bla. Oczywiscie wyglad jest jednym kryterium :D:D Czyli jak nawet ktos jest brzydki, to musi brac pierwszego lepszego tepola bo JEST brzydki, przegral zycie i nie zasluguje na nikogo, kto reprezentuje soba poziom wyzszy niz poziom Rowu Marianskiego:D:D Ja nie rozumiem, dlaczego jesli nie jestem MISS UNIVERSUM mam wziac sobie jakiegos podrzednego napalonego pijaczka z dicho:O:O:O A Akurat moje kryterium odnoscnie wygladu spelnia 90% facetow chodzacych po ulicach, wiec przestan MEGA LOLu piperzyc:O:O grubosc czyjegos potrfela mnie tez NIE OBCHODZI prymitywie:O

Andrzej....----> Ja nie mam nic do podrywu prze facetow na disco, ale jesli po raz kolejny podchodzi do mnie jakis pijany, napalony 19-letni szczyl to ja dziekuje:P Gdyby podszedl do mnie jakis starszy, normalnie wygladajacy chlopak to dlaczego nie- niech mnie podrywa:P

Gość a ile masz lat

ja mam 23,5 :O:O:O a wygladam wlasnie na 19!!:O nawet jak sie umaluje, a maluje sie zawsze:O:O:O

Jesli chodzimy na imprezy w te same miejsca to czemu nie:P podrywaj:P:P:P;)

To był pesymistyczny bieg wydarzeń, bo owszem, mógłby zagadać jakiś miły, sympatyczyny facet i cos by z tego wyszlo, ale...to tak jak czekanie na to, ze dostane bukiet roz od cichego wielbiciela, ktory jest we mnia zakochany po uszy, albo ze wpadne na milosc zycia w drzwiach do pracowniczej stołówki... Na disco przychodza 1. coraz młodsi 19-20 lat (Ja rzadko chodze bo tez sie czuje staro i nie czuje blusa) 2. tacy ktorzy chca sie wyszalec, \"one night stand\" 3. tacy ktorzy zwracaja uwage bardziej na wyglad niz na osobowosc.

mam 23 lata......---------> Doklandie. Srednia wieku 20 lat:O Podryw \"Postawic Ci piwo, hehe?\" i doklandie 1-night-stand:O styl \"zeby tylko cos przeleciec, ew. wymacac\" :O I nie chodze na zadne dresiarskie potancowki tlyko na imprezy do dobrych (podobno) klubow:O NIGDY nie spotkalam sie z kulturalnym podrywem. Chociaz nie, sklamalabym:P 1 raz byl kulturalny, ale chlopak mial 18 lat:P;)