Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarnna19

Mam dość uległych mężczyzn w łóżku!!

Polecane posty

Gość Czarnna19

Już czwarty taki facet lezy jak kłda a ja mam działać i dominować W zyciu tak samo..ciągle mi się pyta coo tym mysle.Czy ma iść czy nie iść...."czy dobrze zrobił"Co ja bym zrobiła na jego miejscu" Ja już maam dość takich ciap...No ileż tak mozna.... i po tych wszystkich zwiakach obudziło sie we mnie takie marzenie aby znalezc sobie wkoncu takiego dominujacego faceta....Zarównow łozku jak i w zyciu....zebym w koncu ja nie musiała o wszystkim myslec.....ale ja przyciagam same niedorajdy......jeszcze nigdy nie miałam normalnego faceta... Jak sie zachowywac co ja zle robie ze przyciagam uległe cioty.......?jaka powinam byc by przyciagac prawdziwych facetow

Gość może masz dominujaca
osobowość.. Już am nick "czarna"daje do myslenia...

jak powinnaś być?? mhhh 1 stulić pysk i nie gadać głupot 2 pozwolić robić facetom co im sie żywnie podoba 3 pozamykać gazet typu \"claudia\"\"glamur\" itp gówna

Gość solariss
chcialabym miec podobny problem ja trafiam na samych dominujacych az za baardzo i marze o takim ktorym bym mogla troche pozadzic

Za bardzo dominująca jesteś. Bądź bardzo uległa, wtedy faceci staną się bardziej dominatorami

Gość Czarnna19
aCzarnna19 ja naprawde nie jestem dominujaca... Tak mi się przynajmniej wydaje.... Raczej nie chce nikim żadzić czy narzucać swoją wolę... A ksywe "czarna" mam od 13 roku zycia.. I nie ma on nic w spólnegoz dominujaca osobowościa...!

Gość Bardzo
ambitne te rozmowy i....ten nick no doprawdy urzekł mnie:OCo druga nastolatka ma taki........

Gość Jullkaaa
powiem ci Czarna.... Ja mam tak,że przyciągam tych dominujacych z reguły starszych o 5-10 lat ale też mnie to męczy....bo chciałabym wprzeciwieństwie do ciebie móc sobie troche pozadzić... to faktycznie jest uwarunkowane osobowoscią... Ja np jestem strasznie niezaradna....niezdecydowana i gólnie chyba tez dziecinna...Może poczesci spowodowane jest to tez to wygladem Mam 160cm wzrostu i waze 45kg.....jasne włosy.... ostatniego dominujacego faceta poznałam jak pomógł mi otwierać drzwi od apteki:D byliśmy razem rok,ale nei wytrzymałam.... napisz mi teraz jaka ty jestes bo ja bym znów chciała bprzyciagac te jakmówisz"niedorajdy"czułabym się wtedy jakoś tak pewniej a takto to ja wciaz jestem pod pantoflem,...

Gość Czarnna19
hahhahaa julka wydaje mi się że to chyba nie jesttakie banalne jak myslimy... Ja w przeciwieństwie do ciebie nie mam problem z otwieraniem drzwi od apteki i mam 170cm wzrostu..taka szczuplutka też nie jestem alegruba tez nie.....wlosy mam czarne.... Aha i raczej jestem zadadna i zdecydowana ale nie Władcza Nikim nie zadze! Ale sadzisz ze to jest takie proste...... To może przewarbować się na blond i udawać że nie daje radyz tymi drzwiami od apteki...?

Gość Prawdziwyy faccet
nominuje ten watek na najzabawniejszy na tym forum.... Te dialogi natolatek sa poprostu niesamowite....

Gość Raddek
wydaje mi się ,że macie chyba racje.. Tzn nigdy sie nad tym nie zastanawialem ale może i tak być. Z psychologicznego punktu widzenia kobieta slaba jak piszecie niezaradna nieco dziecinn wyzwala w mezczyznie chec dominacji. Zas do tej twardo stapajacej z po ziemi ciagnac beda faceci oczekujacy opieki....jak to mówicie "niedorajdy"

Gość kobietaa23
mysle kochanie ze nie wiesz jak wyglada zycie z dominujacym facetem... zapewniam cie ze jeden dzien z "prawdziwym dominujacym samcem' i bys podziekowala... wiem co mowie.

Gość Przecież to jest tylko
:D:D:D:D:D:D:D G_Ł_U_P_I_A___P_R_O_W_O_K_A_C_J_A :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość masz pewnie 19 lat
wiec do ksiazek gowniaro! a nie sexem sie zajmowac!

Czarna 19-dalby ci popalic taki dominujacy! Z daleka od takich.Ja wole sie spotkac z facetem w pol drogi!

Gość aneta2333
popieram ni ewiesz co to dominujacy facet

Gość taki jeden...
przestan gadac sam(a) ze soba bo nawet bledy robisz te same w roznych nikach:D

Gość miałammm
Podrzuc mi tych swoich pantoflarzy błagam!!

Gość Juken nie zalogowany
i tak kazdy wie ze wszystkie forumowe laski i wieloryby podkochuja sie we mnie

Gość Xysiu
A ja zaleznie od nastroju jestem dominujący albo uległy, ale raczej to pierwsze ;) Pomimo niepozornego wyglądu, moja dziewczyna jest aktulanie dziecinna, uległa, wymaga opieki, ale ona też trochę chce dominować, może se chcieć :D

wiem o czym Czarnna piszesz Ja uwielbiam facetow ktorzy potrafią mnie zdominowac. Choc musze przyznac ze nie ulegam latwo wiec musza sie napracowac.