Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Homoseksualizm można leczyć

Polecane posty

Gość a kto wyleczy ciebie
:O :O :O :O :O Nawet Holendrzy nie leczą zaściankowości i głupoty :O Zajmij się czymś, zamiast wtykać noc w cudze sprawy.

Jesteś fanatykiem gejowskim. Bronisz jak ratlerek jakichś nędznych teoryjek o tym, że zboczenie to normalność. Dla ciebieciebie każdy kto nie uwielbia jak ty gejów jest \"głupi i zaściankowy\". I wiedz, że nie interesowała bym się homosiami, gdyby nie chcieli zawierać \"małżeństw\" lub co gorsza adoptować dzieci, i w ogóle nie użądzali jakichś parad promujących zboczenia :-o

Gość Urzekla mnie twoja historia
Jasne...nie tak dawno czytalam tez, ze picie mleka powoduje wiele chorob, w tym raka:P

A poza tym, czy stwierdzenie prawdy, że gejów można leczyć i robią to nawet Holendrzy oznacza dla ciebie \"zaściankowośc i głupote\" ? :-o

Hmm, czyżby jakaś niedopieszczona moherówka ... ?? Kolejna ?? :o

Gość Słuchaj no
wszechpolka. Ja jestem mężatką, żeby nie bylo, że zainteresowana. A ty byś wyszła za takiego "wyleczonego" geja? I co mjnie obchodzi kto się komu podoba:o

--> Urzekla mnie twoja historia Jeśli to rzetelnie udowodniono to widocznie powoduje. :P

Gość gdybym była
lesbijką to i tak nie leczyłabym się z tego gdyby mi to sie podobało

Gość Słuchaj no
--->zielonooka. Jasne, ja jestem homolubką i nie rozumiem po co wtrąca si do gejów autorka. Są przystojni, zadbani, dobrze wykształceni i nie wp... się w życie. Nie ma tu nic do leczenia, nie ma choroby przecież.

--> sheenka Jak nazwanie osoby o odmiennych poglądach \"niedopieszczoną mocherówką\" to jedyne co potrafisz to lepiej się zamknij. :-o Jeśli o to chodzi, to tak, należe do Młodzieży Wszechpolskiej i ciesze się z tego. A poza tym, do tych wszystkich, co twierdzą, że hosoeksualizm nie jest horobą: homoseksualizm JEST CHOROBĄ, wykreślono go z listy chorób w 1972 po głosowaniu, pod wpływem nacisku środowisk gejowskich.

Gość henk1
Wszechpolka, A czy wiesz kto to jest homoseksualista?

Gość wiedzma_wroc
Wszechpolka,zyj i daj zyc innym .Skad w Tobie tyle jadu i agresji...:/

Gość Słuchaj no
Skoro go wykreślono, TO JEST. oto twoja wszechpolska logika:o

zazwyczaj homeseksualiści nie godzą się z tym co czują, często walczą latami by w końcu się poddać.Jeżeli jest możliwość leczenia tej oddmienności to jest to niewątpliwie ratunek i nadzieja dla takich osób. Kto nie będzie chciał, nie musi przecież podejmować się tego leczenia.

--> henk1 A ty wiesz? :P --> wiedzma_wroc Jakiego jadu i agresji? :-o Mozesz wskazać jakikolwiek cytat, w którym byłam agresywna w tej dyskusji? :-o --> Słuchaj no Jak pod naciskiem chorych na AIDS, AIDS wykreślą z listy chorób, to to też według Ciebie nie bedzie choroba??

Kochana, nietolerancyjna kobieto! To jest forum i NIKT nie zabroni mi na nim pisać, a już napewno nie Ty. Po to jest forum, żeby pisać - więc piszę. A że nie podzielam Twoich dziwnych poglądów ... cóż, nie jestem jedyna. I skoro poruszasz tu tego typu temat, musisz się liczyć zarówno z opiniami popierającymi Twoje przekonania lub nie. Chyba że nie umiesz się pogodzic z tym, że ktoś się Tobie sprzeciwia. O WIELKA WSZECHPOLKO WSZECHWIEDZĄCA ...

Gość Słuchaj no
jakoś nie wykreślili dotychczas...

\"Jak pod naciskiem chorych na AIDS, AIDS wykreślą z listy chorób, to to też według Ciebie nie bedzie choroba??\" inteligencja i demagogia godna wszechpolaka :D

Gość Słuchaj no
Patrzę na stopkę wszechpolki i podziwiam brak agresjii, tolerancję i życzliwość. Czarująca osoba. :o

Gość jesli by to dzialalo
to ten Holender dostalby Nobla. Widzialam jakis program na jego temat - , jak i na temat osrodka leczenia gejow w Polsce. Uleczeni to pojedyncze przypadki, doslownie kilka , i tez nie wiadomo, w jakim stopniu to byli homoseksualisci i na ile zostali wyleczni. Gdyby mozna bylo leczyć, to by sie ludzie leczyli, bo to nie jest wygodne, ze tak powiem, w zyciu. To tak jakby ciebie ktos usilowal przerobic na homo - byc moze obrzydzajac facetow itd w pewnym stopniu by sie udalo, ale na pewno nie do konca.

Gość wiedzma_wroc
po prostu nie rozumiem takich ludzi jak Ty.Czyzbys nie miała własnego zycia,ze tak bardzo nurtuje Cię ,co inni ludzie robią w łozku?z kim i na jakie sposoby?jesli są dorosli i robia to z własnej nieprzymuszonej woli to mają do tego święte prawo.Nie znoszę takiej mentalnosci ,bo niewiele roznie sie ona od mentalnosci wstretnego babsztyal siedzącego w oknie ,zeby wiedziec co sie dzieje na osiedlu , a potem plotkowac , umoralniac i lamentowac.Kim jestes ,ze masz prawo ferowac wyroki i uwazasz sie za jasnie oswieconą , a reszte za profanow?zajmij sie lepiej sobą ,wyjdź moze na spacer :/

Gość balbinkaa
a mi sie wydaje ze ta cala wszechpolka to zwykla prowokacja! :classic_cool:

Gość Słuchaj no
---> Urzekła mnie tw... Ja pisałam to w tonie sarkastycznym:D