Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wszechpolka

Homoseksualizm można leczyć

Polecane posty

Gość większych bzrur dawno tu nie
było. Homofoby są świetne :O Jak można być tak ograniczonym. Tak długo jak ktoś nie krzywdzi innego człowieka może robić co mus się żywnie podoba 🖐️ A dwóch zakochanych w sobie facetów lub koiet nie robi nikomu nic złego. Są dorośli :P

Gość kaxil
jak jestescie tak tolerancyjni to powierzcie opiekę nad dzieckiem pedofilowi w końcu też człowiek, ale jak dla zboczenie jest ok to składam wyrazy ubolewania dla waszych rodzin.

Gość Nelll
autorze topiku. a wiesz co ja słyszałam? ze heteroseksualizm można leczyć. bardzo się z tego ucieszyłam, bo może bede widziała na ulicach mniej tych obleśnych par - kobiet z męczyznami, całujących się i przytuklających. A potem rodzących dzieci. heteroseksualisci nie powinni wychowywać dzieci. moga byc one narazone na obelgi i krzywe spojrzenia. a takze miec spaczony poglad na milosc i swiat. dlaczego heteroseksualisci tak mocno obnosza sie ze swoja orientacja? nie obhodzi mnie co robia w lozku i prosze aby nie afiszowali sie z tym az tak bardzo (...) * *zaznaczam dla wyjatkowo mało bystrych, ze użyłam ironii i cynizmu w tej wypowiedzi.

Gość watcher
lamama-niektorym osobom warto doradzic przeczytanie samych siebie po to,zeby zobaczyli wlasna agresje,obrzucanie innych epitetami i inwektywami.Czy ja gdzies to zrobilem?Takie postepowanie jest charakterystyczne dla osob ktore nie maja rzeczowych argumentow.A teraz ad rem:piszesz ze ja mieszam przestepcow(np.pedofilow)z pedalami-twiom zdaniem nie przestepcami.Otoz nie wiem czy ty wiesz,ze pedofilia byla uwazana np.w starozytnym rzymie za cos najbardziej normalnego w swiecie.Stosunkowo niedawno bylo tez tak w Japonii.Dzis wiemy,ze jest to co wyjatkowo odrazajacego,ale tamtesi wcale tak nie uwazali.Podobnie dzis probuje nam sie wmowic,ze homoseksualizm jest czyms normalnym.Nie wiem czy ty zdajesz sobie sprawe z tego,ze przez cale stulecia fachowcy z roznych dziedzin medycyny jednoznacznie uznawali lesby i pedalow za chorych psychicznie.Dopiero niedawno(ja mam dane ze w 1999,czytalem tez ze wczesniej w 1972r)Swiatowa Organizacja Zdrowia urzadzila glosowanie na ktorym pod naciskiem srodowisk lesbo-pedalskich przeglosowano wykreslenie homosi z listy chorob.Jak zatem widac nie bylo to poparte zadnymi badaniami tego zjawiska,a po prostu glosy...Moze jutro przeglosuja pod naciskami pracodawcow ze grypa to tez nie choroba.Gorzej gdyby sie zabrali np.za AIDS... Homosie to nie przestepcy...pewnie ze nie wszyscy.Jest jednak bardzo duzo tych zboczencow w meskich ubikacjach,ktorzy zaczepiaja w rozny sposob normalnych mezczyzn.Mezczyzni wiedza,do ktorych publicznych szaletow nie mozna wchodzic.Nie bede tu opisywal szczegolow dzialalnosci pedalow w tych szaletach-zle wierz mi ze sa to dzialania przestepcze.Poza tym:nie slyszalas nigdy o gwaltach pedalskich.A o kontaktach seksualnych w parkach?Tez w danym miescie wszyscy o tym wiedza.A odbywanie czynnosci seksualnych w miejscu publicznym jest zgodne z prawem?Zachowania pedofilskie z reguly tez polegaja na tym,ze pedofil dotyka dzieci tam gdzie nie powinien,sam sie przy tym obnaza i kaze dotykac.Tylko w skrajnych przypadkach dochodzi do jakichs zgwalcen,wykorzystywania seksualnego(przez obie plcie),czy morderstw.Zachowania pedalskie sa bardzo czesto podobne.Obmacywanie,podszczypywanie ,obserwowanie itd...

Gość PLAMA NA GACIACH.
HOMOSEKSUALIZM NAJLEPIEJ LECZYĆ PAŁAMI I MUCHOZOLEM !!!!!