Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Silvy

Jaka fryzura na bal?

Polecane posty

Gość Silvy

Nie wiem czy to dobry temat do tego forum, no ale liczę na jakieś fajne propozycje :)... otóż zastanawiam się nad fryzurą na bal (kończący gimn.). Mam czarną sukienkę (dłogość: nieco za kolana), buty na wysokim obcasie, czarne, klasyczne no i nie wiem co zrobić z włosami (długie, blond, proste). Jakie fryzury są teraz modne? Przejrzałam setki WWW z fryzurami, ale nie wiem co by mi pasowało... macie jakieś pomysły? :)

Gość tylko nie kok
a moze rozpuszczone, a po bokach podpiete?

no własnie tylko nie kok....to strasznie postarza, a w dodatku oklepane. Może byś sobie pokręciła i poszła w rozpuszczonych lokach???

Gość Silvy
Hm, stymże jeśli ktoś ma długie włosy to wie jak to jest, kiedy włosy są rozpuszczone... (z czasem włosy zaczynają się troszkę plątać, no i jest gorąco, co po kilku godzinach tańca daje się we znaki)...

Gość a juz lepszy od koka
kucyk. nawet chyba modny jest.

Gość Silvy
żbiczek, nad lokami też się właśnie zastanawiam... ale musiałabym je jakoś dobrze utrwalić, żeby potem nie tworzyły tkzw 'siana' ;)

Gość Silvy
kucyk... wiesz, na codzień w nim chodzę :) dlatego dla mnie to już się nudne troszkę zrobiło, ale dzięki za propozycję...

Gość moja kolezanka miala
na studniowce taki kucyk na dole i w nim tak poskrecane dziwnie wlosy... tak jakby wziasc pasmo wlosow i zwijac go az sie calkiem zwinie (tak skurczy). i miala tak kazde pasmo w tym kucyku. nawet fajnie i oryginalnie to wygladalo.

Gość tylko nie kok
a moze takj upiete wlosy do gory, niby taki kucyk a nie kucyk i te wlosy pokrecone...?...