Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latka

specjalnie dla Ciebie

Polecane posty

Gość latka

Chcę żebyś wziął mnie siłą, chcę żebyś niespodziewanie rzucił mnie na łóżko i bez słowa wszedł we mnie, tak aby wszystko się we mnie zagotowało, chcę żebyś zaciągnął mnie na ciemną klatkę schodową, całował mnie namiętnie, wylizał moją cipcię i kochał tak, abyśmy oboje drżeli, chcę żebyś drapieżnie zdarł ze mnie ubranie związał mi oczy i robił ze mną wszystko, chcę jęczęć i błagać o więcej, chcę Cię całować i lizać, chcę czuć smak Twojej spermy w ustach, chcę widzieć jak Cię podniecam, chcę słyszeć jak jęczysz z rozkoszy, chcę z niecierpliwością czekać na następny raz.. Kocham Cię.

Gość a ile masz lat
? :P

Ja też Cię kocham dziewczynko jeśli to TY. Ojjjj ja bym Ci dał popalić swoim batem z kroku. Twoja cipka tak by dostała popalić że przez kilka dni musiała byś jej robić okłady z rumianku....

Gość Kapitan Warzywny
Co mogę powiedzieć... Ja Ciebie też kocham... Ten tekst nawet mnie zaskoczył :-p

Gość I co z tego że dla Mnie
Ale ja ciebie nie chce, bo cie nie lubie i mozesz sobie co najwyzej podogadzac swoimi przeszczepami 🖐️

Gość latka
CDN

Gość zakneblowana
Spoko, normalka. Każda tak chce :classic_cool:

Gość Wredniak.
Spoko, może być. Tylko zapodaj jakieś namiary do siebie. :P

Gość latka
Kiedyś wpadnę do Ciebie niezapowiedziana, i bez słowa wyjmę Twojego kutasa i zacznę lizać, tak że padniesz z podniecenia. Nie bedę mieć majtek i z mojej cipki będzie lecieć sok, który tak uwielbiasz, usiadę Ci na twarzy, a Ty wyliżesz mnie tak jak to tylko Ty potrafisz. Kocham Cię.

Gość ZochnaInneŁadneZajęte
latka to mała namiętniara, no trochę życia tu wniosłaś. Taki film był z Diane Lane i Martinezem Olivierem, chyba miał tytuł "Niewierna" trochę mi się przypomia teraz, tam też było namiętnie. Widzieliście ten film?

Gość Kapitan Warzywny
Ok, ok, nie mogę się doczekać :-) Będę lizał tak namiętnie... Twoja mokra szparka będzie tak rozgrzana i namiętna jak nigdy dotąd. Twoje sutki będą twarde i nabrzmiałe, oczekując kolejnej porcji pieszczot, tak przez Ciebie ulubionych. Będziesz piszczeć i jęczeć, błagając o więcej. Ja też Cię kocham.

http://www.allegro.pl/item189312440_%5C_drgajace_kulki_orgazmowe_.html Powiedz słowo a niedługo będziesz wkładał mi je w moją rozgrzaną wilgotną cipcię, będziesz patrzył jak się podniecam, będziesz zlizywał mój sok z warg, będziesz delikatnymi ruchami pociągał za sznureczek liżąc jednocześnie sutki, patrząc jaką dajesz mi rozkosz, obserwując każdy najmniejszy mój ruch, uświadamiając sobie, że byłeś, jesteś i będziesz jedynym który może tego doświadczyć. A kiedy fala ogarnie moje ciało językiem przejadę po każdym centymetrze Twojego cudownego ciała, zlizując z Ciebie cały pot dnia codziennego, pocałnkami sprawię, że stwardniejesz bardziej niż kiedykolwiek, językiem dotrę nawet tam gdzie do tej pory mnie było.. Potem wytryśniesz na moje uspokojone już ciało, i wyczerpani miłością uśniemy tuląc się do siebie, szczęśliwi, że mamy siebie. Kocham Cię.