dora20 0 Napisano Maj 4, 2007 to moj sposob na zgrabna figure:) od kiedy pamietam, bylam raczej tezsza, mialam tak 5-7 kg nadwagi.od kiedy mam mojego ukochanego, problem zniknal, mowie Wam, to najprzyjemniejszy sposob na figure:D nie stosuje diety, nie ciwcze ( raz w tygodniu czasem pare brzuszkow) a mam super figure( mam 176 wzrostu i wymiary 89-63-90 ) do tego pije zawsze przed snem, albo poźnym wieczorem jedna herbatke odchudzajaca- figura, mandaryna cos w tym stylu:) naprawde polecam wam, bo sama probowalam roznych diet, a to nic nie dawalo,teraz juz od roku mam super fiugre:) pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 4, 2007 potwierdzam dobry seks wyszczupla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Maj 4, 2007 lusi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 4, 2007 z tym że ja piję czerwoną herbatkę... tę o zapachu obsikanego siana :O paskudna w smaku ale spala tłuszcz... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Maj 4, 2007 czerwona tez pije czasem- smierdzi jak wywar z popielniczki:O bleee:O ale dobra jest na przemiane materii.a pilas Mandaryne? pyszna jest w smaku w porownaniu z innymi odchudzajacymi:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pijcie Napisano Maj 4, 2007 sperme to najlepszy środek na odchudzanie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a jak ktoś nie lubi Napisano Maj 4, 2007 albo nie ma z kim ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 4, 2007 tej mandaryny to nie mogę w żadnym sklepie znaleźć... tylko raz mi się udało :) dobra była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Maj 4, 2007 u mnie jest tylko w jednym- chyba se zapas wykupie bo potem jak nie bedzie to gdzie indzien nie znajde:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Maj 4, 2007 jak ktos nie ma z kim, to nalezy poszukac sobie ukochanego- ja tez przez iles lat bylam sama, nikt sie nie rodzi przeciez z ukochana osoba przy boku:) no a jak sie nie lubi, to trudno, nie wie sie widocznie co dobre i co to przyjemnosc:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diane 0 Napisano Maj 4, 2007 nawet dobry sex nie wyszczupli jak sie je.Zresztą to co sie robi w czasie miłości to nie to samo co w trakcie cwieczeń:P widocznie na ciebie zadziałało bo wczesnjej nic nie cwiczyłas;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diane 0 Napisano Maj 4, 2007 a na uda chyba najlepsze kucyki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Maj 4, 2007 ja miałam kilka lat posuchy :O wtedy ćwiczyłam teraz mam niewyżytego ogiera więc spalam nagromadzony tłuszcz :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diane 0 Napisano Maj 4, 2007 he he;) To dobrze;) ja też nie narzekam;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2007 Witam :) Czy mozecie prosze podać nazwy tych herbatek (na tej czerwonej o zapachu obsikajego siana szczególnie mi zależy ;) ) - plissss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diane 0 Napisano Maj 4, 2007 jak Ci zalezy na tej smierdzącej to chyba zadna inna jak sypana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dora20 0 Napisano Maj 4, 2007 hmmm.. nie pamietam:D po prostu czerwona herbata- idz do sklepu i tak powiedz to na pewno Ci dadza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Maj 4, 2007 Zależy mi na tym by spalala tluszczyk ;) A zawsze mogę zatkać nos spinaczem podczas picia :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Diane 0 Napisano Maj 4, 2007 ja sie przezuciłam od dziajaj na zieloną... czytałam kiedyś ze wypicie trzech dziennie przyspiesza spalanie tłuszczu o 4% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Landrynka_truskavkova 0 Napisano Maj 4, 2007 Ale to chyba zależy od pozycji co?:-P Trzeba brać czynny udział w \"akcie\" bo jak się tylko leży i jęczy to rezultatów nie będzie:-P Ja piję teraz na śniadanko zieloną...:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
setunia 0 Napisano Maj 4, 2007 Lusi czyzby efekt jo-jo nastapil po ostatnim razie:(? bo juz nie pamietam jak wtedy bylo;0 ale chbya jednak waga utrzymana jest;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lady_in_red21 0 Napisano Maj 4, 2007 ja tam sie zgadzam. lepiej cwiczyc w lozku niz na silowni. a po dobrym seksie nie ma sie ochoty na slodycze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach