Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dora20

duzo seksu i herbata odchudzajaca!

Polecane posty

to moj sposob na zgrabna figure:) od kiedy pamietam, bylam raczej tezsza, mialam tak 5-7 kg nadwagi.od kiedy mam mojego ukochanego, problem zniknal, mowie Wam, to najprzyjemniejszy sposob na figure:D nie stosuje diety, nie ciwcze ( raz w tygodniu czasem pare brzuszkow) a mam super figure( mam 176 wzrostu i wymiary 89-63-90 ) do tego pije zawsze przed snem, albo poźnym wieczorem jedna herbatke odchudzajaca- figura, mandaryna cos w tym stylu:) naprawde polecam wam, bo sama probowalam roznych diet, a to nic nie dawalo,teraz juz od roku mam super fiugre:) pozdrawiam:)

czerwona tez pije czasem- smierdzi jak wywar z popielniczki:O bleee:O ale dobra jest na przemiane materii.a pilas Mandaryne? pyszna jest w smaku w porownaniu z innymi odchudzajacymi:)

Gość Pijcie
sperme to najlepszy środek na odchudzanie :P

Gość a jak ktoś nie lubi
albo nie ma z kim ?

u mnie jest tylko w jednym- chyba se zapas wykupie bo potem jak nie bedzie to gdzie indzien nie znajde:D

jak ktos nie ma z kim, to nalezy poszukac sobie ukochanego- ja tez przez iles lat bylam sama, nikt sie nie rodzi przeciez z ukochana osoba przy boku:) no a jak sie nie lubi, to trudno, nie wie sie widocznie co dobre i co to przyjemnosc:D

nawet dobry sex nie wyszczupli jak sie je.Zresztą to co sie robi w czasie miłości to nie to samo co w trakcie cwieczeń:P widocznie na ciebie zadziałało bo wczesnjej nic nie cwiczyłas;)

a na uda chyba najlepsze kucyki;)

he he;) To dobrze;) ja też nie narzekam;)

Gość
Witam :) Czy mozecie prosze podać nazwy tych herbatek (na tej czerwonej o zapachu obsikajego siana szczególnie mi zależy ;) ) - plissss

jak Ci zalezy na tej smierdzącej to chyba zadna inna jak sypana.

hmmm.. nie pamietam:D po prostu czerwona herbata- idz do sklepu i tak powiedz to na pewno Ci dadza;)

Gość
Zależy mi na tym by spalala tluszczyk ;) A zawsze mogę zatkać nos spinaczem podczas picia :p

ja sie przezuciłam od dziajaj na zieloną... czytałam kiedyś ze wypicie trzech dziennie przyspiesza spalanie tłuszczu o 4%

Ale to chyba zależy od pozycji co?:-P Trzeba brać czynny udział w \"akcie\" bo jak się tylko leży i jęczy to rezultatów nie będzie:-P Ja piję teraz na śniadanko zieloną...:-)

Lusi czyzby efekt jo-jo nastapil po ostatnim razie:(? bo juz nie pamietam jak wtedy bylo;0 ale chbya jednak waga utrzymana jest;)

ja tam sie zgadzam. lepiej cwiczyc w lozku niz na silowni. a po dobrym seksie nie ma sie ochoty na slodycze :D