Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonooka czarownica

Tutaj opowiadamy ciekawe, śmieszne SNY!!!

Polecane posty

Gość koc
prawie nigdy niepamiętam snów , ale tego nie zapomne , w wieku 7 lat śniła mi się wojna do dzisiaj pamiętam najdrobniejsze szczegóły ---- straszne . 2. sen mam średnio raz w roku od zawsze ; wchodze po oooooooooolbrzymich kolorowych i cholernie ostrych pódłach , nie wiem po co , jest to bardzo bolesny sen bo krawędzie są przerażająco ostre , kiedy patrze w dół widze małe pódła tak małe jakby pod mikroskopem , jednak nie moge spaś i dalej się wdrapuje

naiwna D. mnie się kiedyś śniło że dobierała się do mnie dziewczyna a co najśmieszniejsze,bardzo się podniciłam :) W rzeczywistości jestem hetero ;) Sniły mi się również różnego rodzaju labirynty z których nie mogłam wyjść Myślę że niektóre sny odzwierciedlają to co trapi nas w życiu codziennym... Koc Tobie sniła się wojna ponieważ czegoś się lękasz

Gość koc
zielonooka czarownica--- wojna tylko raz alepamiętam do dziś . Nie wiem czemuja niepamiętam swoich snów a jak już to kilka raw w roku ito ten sam straszne pudła ! ps. pewnie masz racje .

podobno nie wolno spoglądać w okno zaraz po przebudzeniu, wtedy się pamięta ale czy to prawda to nie wiem ;) Czasem po kilka kilkanaście dni nie pamiętam snów a potem codziennie po kolei

Miałam kiedyś taką zabawkę- różowego ludzika- chyba z gumy do żucia. Potem mi się śniło, że ten ludzik mnie goni, ale jak to często w snach bywa - nie umiałam biec. Na szczęście zanim mnie złapał- obudziłam się ;) Nie tak dawno śniło mi się, że poszłam z tatą do biblioteki a tam podszedł do mnie jakiś facet i ugryzł mnie w gardło...Obudziłam się zapłakana i bałam się potem spojrzeć w lustro:P. A kiedyś w śnie uciekałam przed kimś po dachu bloku :D Potem stanęłam przed swoją klatką i widząc, że ten facet wyciąga pistolet, odwróciłam się i zacisnęłam pięści. Dostałam 2 kulki w plecy. To chyba był najgorszy i najbardziej realny sen do tej pory.

Gość właścicielka bloga
sluchajcie mojego :D ekhm snilo mi sie to po tym kiedy w autobusie zaczepiał mnie jakiś stary żul,chociaz wcale nie grozny ;) oto sen: Wysiadam z autobusu na przystanku,w jakiejś malej wsi (mieszkam w miescie) i ten zul wysiada razem ze mną. Przystanek jest obok kosciola, zul mnie goni i sie do mnie dobiera. Ja krzycze,wyklinam go,a z plebanii wychodzi proboszcz (z mojej parafii) i mowi: Julka, cicho tu jest kosciol miejsce swiete. a ja na to "ty stary chuju pomoz mi" a on "nie pomoge ci bo teraz prasuje sobie spodnie" :D Wiec uciekam dalej,potykam sie i w ogole. nagle na drodze spotykam mojego psa,dosc groznego, mowie mu zeby ugryzl tego zula a on tylko powąchał go i usnął. Wbieglam do jakiegos domu, patrze a tam moja mama. Mowie jej ze goni mnie jakis pedofil i chce mnie zgwalcic na co ona: "Dziecko chyba masz gorączke,poloz sie". Wiec poszlam w tym snie spac. I w tym snie sie obudzilam:D Poszlam do szkoly, snilo mi sie ze wyjezdzam windą (moja szkola jest dosc niska :P) przychodze pod klase,a tam nauczyciel kroi ryby na stoiliku. Zapytalam sie go co robi a ten mi odpowiada "Prowadze program kulinarny". Obok niego stalo wiadro z lodem a w nim krew, pytam sie nauczyciela czy ta krew jest z tych ryb a ktos za mną "nie,z twojego psa". Odwracam sie,a tam ten pedzio.Wpadam do klasy, wlacze o zycie a przy tablicy wszystkie dyrektorki mojego zycia tanczą w kołko,klaszczą i smieją sie :D koniec. :D

Gość właścicielka bloga
a co do tego kiedy pamieta sie sny. to zalezy od tego w jakiej fazie snu sie obudzi :) chyba pamieta sie jesli obudzi sie w REM (rapid eye move) czy jakos tak, druga to NREM (non rapid eye move). Nie jestem pewna czy dobrze pamietam nazwy,w kazdym razie pamietanie zalezy wlasnie od ktorejs z tych faz :P ja bardzo rzadko pamietam sny,ten powyzszy to jeden z nielicznych ktore pamietam, ale najbardziej zakrecony :D

Gość gość
kiedyś mi się śniło, że mój dziadek wstał z grobu i chciał mnie zabić siekierą XD jak zombie normalnie XD

TRZY MIESIĄCE TEMU zamykam oczy* wchodzę do mojej piwnicy w bloku i słyszę dziwny hałas. W pomieszczeniu obok mnie jest dziwny mężczyzna. Ma długie, kosmate, czarne włosy. Jest wysoki i dobrze zbudowany. siedzi przy piecu i coś "tworzy" jak kowal, kowal w XXIw. Dociera do mnie że to KANIBAL. Nagle on usłyszał moje kroki, zdążyłam uciec zanim się obrócił. otwieram oczy* DZISIAJ zamyka oczy* Wchodzę do piwnicy, znowu widzę KANIBALA. Tym razem zdążył się obrócić. (mieszkam na 4 piętrze) Goni mnie po schodach, a ja nie mogę uciec. Schody są coraz dłuższe. Wbiegłam do domu. otwieram oczy* Co będzie jak znowu mi się przyśni? Dopadnie mnie ?!

Gość Ralph
W czasie dzieciństwa noc w noc miałem różne ale wszystkie sny miały ten sam motyw. Narzędzia do remontu (głównie mechaniczne). 1. Wyszedłem z domu. Na podwórku leżała wiertarka. Podniosłem ją i użyłem na przechodniu. On pobiegł po kosiarkę. Uciekłem do domu i zamknełem za sobą drzwi na zamek. W momencie gdy gościu się dostał do mieszkania (nie pamiętam jak) się obudziłem. 2. W śnie obudził mnie dźwięk piły mechanicznej. Po kilku sekundach dojrzałem wystajace z łóżka "ostrze piły

Gość Ralph
(ciag dalszy) Zaczełem uciekać do drugiego pokoju. Piła pojawiała się zaraz za mną. W momencie Gdy miała mnie przeciąć o obudziłem się. Codziennie w każdym śnie byli ci sami ludzie. Teraz ciężko mi jest ich opisać. Mam do was prośbę. Ktoś może podejrzewać skąd te sny się wzięły??