Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balbinkaa

czy pracujecie w zawodzie jaki sobie wymarzyliscie?

Polecane posty

Gość balbinkaa

i ktory jest zwiazany z Waszymi studiami? mam dylemat. nie wiem na jakie studia mam isc. najchetniej studiowalabym stosunki miedzynarodowe lub politologie ale nie podobaja mi sie zawody w ktorych pozniej moglabym pracowac. w ogole to nie wiem co w zyciu chcialabym robic. mam juz 20 lat i nie moge sie zdecydowac... :O

Gość balbinkaa
upppp! bardzo by mnie ucieszylo gdybyscie odpowiedzieli na moj post :)

Gość balbinkaa
ej, jakis podszywacz sie zakradl do mojego tematu :)

Gość balbinkaa
nie moge, na maturze zdawalam historie :O

pracuje w zawodzie wyuczonym podczas studiow :)

a co to ma do rzeczy jaki przedmiot zdawalas na maturze? :O

Gość balbinkaa
masz szczescie:) nie dostane sie na studia inzynierskie z matura z historii w kieszeni

ja studiowałam mechanikę i pracuję w zawodzie i lubię to co robię i mam za to niezłą kasiurkę:)

oczywiscie, ze sie dostaniesz... ktora uczelnia ma napisane w regulaminie , ze obowiazkowa jest np. matematyka na maturze?

marzylam o roznych zawodach ale wyksztalcilam sie na biurokrate (finanse i bankowosc) pracuje w zawodzie ale jakbym mogla zmienic to wolalabym byc instruktorka aerobiku lub nauczycielka angielskiego (w szkole dla doroslych oczywiscie) trudno, na razie robie to co umiem czyli siedze przed komputerem iz kalkulatorem. jesli bede miala mozliwosc to napewno kiedys to zmienie bo nie chce zostac zasuszona staruszka z garbem od siedzenia na d.

ja bede pracowac w zawodzie jaki sobie wymyslilam, wlasnie koncze studia :) bede projektowac systemy wentylacyjno-klimatyzacyjne plus ogrzewanie , o ile starczy mi sily do odbebnienia 2letniego stazu :classic_cool: :D

a i faktycznie, uczelnia techniczna to naprawde dobre wyjscie

Gość mialam cudowne studia
bylam swietna studentka, ale teraz uwazam, ze trzeba bylo wybrac cos innego. Moze prawo? Jestem architektem.Co z tego,ze dobrze projektuję, jesli potwornie stresuje mnie podejmowanie decyzji i uzeranie sie z inwestorami.I kto to mogl przewidzie? Podobala mi sie praca na uczelni, ale nieslusznie z niej zrezygnowalam, jak sie teraz okazuje.

Gość balbinkaa
ale moim wymarzonym kierunkiem studiow jest krokodylologia. chce pracowac na Florydzie.

Gość balbinkaa
chodzi o rekrutacje. ale zostaja uczelnie prywatne:)

mialam cudowne studia-->> tez studiowalam architekture... uwazam , ze lepiej nie moglam wybrac :)

generalnie uczelnie techniczne zapewniają lepszy start - takie jest moje skromne zdanie... A ponieważ jakoś ludzie się na nie nie pchają, to konkurencja jakby mniejsza niż po jakichś obleganych zarządzaniach czy politologiach, z których nic nie wynika... Ileż osób w naszym kraju może zarządzać i czym, skoro przemysł rozwija się tak jak się rozwija?! Takie są moje przemyślenia. A z maturą z historii to się dostaniesz, ale musiałabyś zdać dodatkowy exam:)

Gość jo janek
najlepiej jeśli tak w ogule moge radzić to najlepi iść do jakiś dobry zawoduwki najlepi na burarza bo tera to i zarobki so dobre i pracy je dosić

Gość jo janek
no aco tak nie je ?

politologia, stosunki międzynarodowe... po tym się zostaje bezrobotnym moja droga:) nie warto marnować sobie życia

Gość jo janek
po tych stosunkach to tylko łeb boli . tera domek taki nie duży koło 100 metry w stanie syrowym to jest robota oczywiście to so jakie 35 40 tys ja buduja za swagrem taki domek w dwa miesiące bo wiadomo fundament a pużni wieniec musi swoje odczekać do wyschnięcia ma się rozumieć po jakich studiach dyle dziecko w dwa miechy zarobisz?

piszcie, piszcie bo ja na ten temat prace pisze poniekad:P;)

Gość jo janek
rocznie wyciągami ze swagrem po 200000 w tym roku tak było bo zima łagodna ponad 250000 muwia wam tylko murarka a jak i kto by jeszcze płitki i cekolować potrafił to ma zarogek naprawde dobry