Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heejjj

test negatywny ale brak okresu

Polecane posty

Gość heejjj

pomozcie mi jesli ktoras potrafi test zrobilam ok. miesiaca po domniemanym zaplodnieniu wyszedl negatywny od tamtego czasu(stosunku niezabezpieczonego)minely prawie 2 miesiace a okresu nie ma drugi miesiac objawy sa a okresu brak od kilku dni brzuch mnie boli...nie wiem co myslec do lekarza nie pojde narazie.

Gość gosia 100
ja by,m ci radzila wykonac test krwi,jest na 100% pewny....

Gość heejjj
a spoznial wam sie kiedys tak okres????co to bylo????

Gość heejjj
miał tak ktoś???????????????????

Gość gosia 100
moze to ze strsu,albo sie moze ostatnio odchudzalas...??

Gość heejjj
nie nieodchudzalam sie ale jestem bardzo szczupla mam 8 kg niedowagi;/ a stres odpada

Gość Marta1983
NADWAGA JAK I NIEDOWAGA POWODUJĄ ZABURZENIA W ORGANIŹMIE. Skoro masz przeczucie że okres się zbliża to dostaniesz na pewno. A ponieważ masz taki niereularny powinnaś być już dawno u ginekologa żeby coś dał ci na wywołanie@

Gość heejjj
ale miesiaczke mialam reguralnie...miesiac temu wcale teraz tez nie a dwa miesiace temu plamienie

Gość tiruriru
stres, zmiana klimatu, zmiana pogody, jest wiele czynników ktore na to wplywają czasem się tak zdarza,normalka :) test jest najbardziej wiarygony jeśli się go robi w pierwszy dzień spodziewanej miesiączki, owszem testy czasem oszukują.......zależy......najlpsze jest właśnie badanie krwi :)

Gość ryszarda_P
Dosyć duże opoźnienie - zdecydowanie polecalabym wizyte u ginekologa - to nie musi być ciąża, tylko inne nawet dośc poważne problemy.

Gość heejjj
nie mam pojecia ale dzieki wam za rady:*

Gość tiruriru
no fakt.....coś jest nie halo i lepiej pójdź do ginekologa.....tak będzie najlepiej....

Gość lokyyyy3
ja mam taki sam problem, rowniez test robilam i wyszedł negatywny zerszta ciaza odpada bo sie zabezpieczamy .co to moze byc ?

moze to byc wszystko poczawszy od stresow konczac na chorobskach. Ja np mialam torbiel na jajniku...lepiej isc do gina niz wrozyc z fusow

Gość lokyyyy3
TRALALALA a jakie mialas objawy tej choroby ( jaki śluz i tak dalej ) bo ja dalej nie mam @ a to już 2,5 miesiaca jak sie spoznia i martwie sie , do gin mam dopiero za tydzien bo mieszkam na pipidowie wiec ciezko jest o wizyte :/