myka4 0 Napisano Maj 4, 2007 Dziewczyny ja mam do was takie pytanie słyszalam bowiem ze olejek rycynowy mozna uzywac na rzesy i ze widac efekty ale mam pytanie! jak czesto sie go stosuje? systematycznie? tj codziennie wieczorem..? chcialabym wlasnei stosowac codziennie wieczorkiem ale troszke sie waham! prosze o opinie i odpowiedź! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biala sciana Napisano Maj 4, 2007 czesc:) powinno sie uzywac codzinnie najlepiej wieczorem tak jak ja to robilam :P tylko juz mi sie nie chce nie dawaj go bardzo duzo !! tylko tak zeby pokryc rzesy :) nie powinno sie niby potem malowac (wtedy sa lepsze efekty) ale ja bez pomalowanychoczu nigdzie nie wyjde:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myka4 0 Napisano Maj 4, 2007 dziekuje bardzo :))) rozwialas moje wątpliwosci:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycha_lalala Napisano Maj 4, 2007 ja tak robie na wiczór czasem nawet w dzien mazne ale wtedy to nie za duzo nakładam go czysta szczoteczka od mascary efekty widoczne dłuzsze grubsze i zdrowsze rzesy POLECAM :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biala sciana Napisano Maj 4, 2007 nie ma za co :) a mozeTy mi cos doradzisz teraz:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marylla 0 Napisano Maj 4, 2007 Dziewczyny - to jest świetny sposób pielęgnacyjny - naprawdę ! Tylko trzeba BARDZO UWAŻAĆ w czasie smarowania żeby NIE DOSTAŁ SIĘ DO OKA !!! Można zrobić sobie DUŻĄ KRZYWDĘ...................!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biala sciana Napisano Maj 4, 2007 dlatego mowie ze trzeba tnie duzo nakladac :P Skoro juz tu jestescie moze ktos mi doradzi jaka maseczke oczyszczajaca kupic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość patrycha_lalala Napisano Maj 4, 2007 ja wiem mi czasmai sie dostał to tylko troszke poszczypało :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myka4 0 Napisano Maj 4, 2007 a jak sie dostanie do oka too cio?:) tak zebym wiedziala czy obawiac sie utraty wzroku czy nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myka4 0 Napisano Maj 4, 2007 a jeszcze powiedzcie mi co myslicie o dodawaniu olejku do szamponu na wlosy! rowniez slyszalam ze bardzo pomaga:) probowalyscie juz?:>>:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myka4 0 Napisano Maj 4, 2007 juhuuuu???:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość slimacek Napisano Maj 5, 2007 a po jakim czasie widoczne sa efekty? :P bo ja bardzo niecierpliwa jestem :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
myka4 0 Napisano Maj 6, 2007 wlasnie po jakim czasie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiol-etka 0 Napisano Maj 6, 2007 gdzie mozna kupić ten olejek No i po jakim czasie widac rezultaty?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sunlight 0 Napisano Maj 6, 2007 Olejek kupisz w aptece, jest tani. A efekty podobno widac po niecalym miesiacu. Ja dopiero zaczelam uzywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach